Η Tollerton υποστηρικτής του 8ου Limassol Economic Forum

Η Tollerton Investments Ltd θα βρίσκεται στο 8ο Limassol Economic Forum, στο οποίο θα είναι βασικός υποστηρικτής.

Με την παρουσία της στο Forum που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, η Tollerton Investments Ltd, στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική ανάπτυξη στην Κυπριακή αγορά, καθώς και τη διάδραση του Κυπριακού επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε σχέση με τα ζητήματα που απασχολούν τη Διεθνή και Ευρωπαϊκή Οικονομία.

Η

Tollerton είναι εταιρεία επενδύσεων, η οποία ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2006 και επικεντρώνεται κυρίως στις ευρωπαϊκές αγορές τηλεπικοινωνιών. Αξιοποιεί επενδυτικές ευκαιρίες στον ευρύτερο τομέα των τηλεπικοινωνιών, ενώ φημίζεται διεθνώς για την ποιότητα του έργου και των αποτελεσμάτων της. Στόχος της Tollerton είναι η επίτευξη των βέλτιστων επενδυτικών αποτελεσμάτων για τους μετόχους και η δημιουργία βιώσιμης αξίας για τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Το Limassol Economic Forum αποτελεί το σημαντικότερο οικονομικό συνέδριο που διοργανώνεται στην Κύπρο, στο οποίο καταθέτουν τις απόψεις τους επιφανή άτομά του διεθνούς οικονομικού τοπίου. Το Φόρουµ συγκεντρώνει κάθε χρόνο µερικούς από τους σπουδαιότερους οικονομικούς αναλυτές, ηγέτες και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη, περιφερειακούς διευθυντές εταιρειών, επενδυτές, διαμορφωτές πολιτικής, οικονομολόγους και ανθρώπους των κυπριακών και διεθνών ΜΜΕ.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης αναφέρεται στο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την πολιτική και την οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό φιλοξενεί διακεκριμένους και διεθνούς εμβέλειας ομιλητές από το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με:

Tollerton Investments Ltd, email: [email protected], [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα