"Στην Ανόρθωση το άγχος και η πίεση"

Ιδιαίτερο χαρακτήρισε το ντέρμπι με την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνας μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου εξέφρασε την άποψη πως το άγχος και η πίεση είναι με το μέρος του αντιπάλου και έστειλε σύνθημα νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο:

Για το γήπεδο στην Λεμεσό: Ήταν μια σημαντική και ιστορική εξέλιξη για τη Λεμεσό. Θα έχει ουσιαστική και ευεργετικές συνέπειες τα επόμενα έργα. Απ’ εκεί και πέρα αυτά ανήκουν στο άμεσο μέλλον και θα ήταν πιο σωστό και προτιμότερο να ασχοληθούμε με το παρών και το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση».

Μάχη δύο

αήττητων ομάδων:

«Θα είναι πολύ διαφορετικό ντέρμπι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η Ανόρθωση είναι στην πρώτη θέση, έχει το άγχος και την πίεση. Είναι αυτή που θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Εμείς υπολοιπόμαστε ακόμα δύο παιγνίδια για να φτάσουμε τα παιγνίδια των άλλων ομάδων. Είμαστε ακόμη νωρίς. Πέραν από το γόητρο και την ψυχολογία αυτός που θα κερδίσει δεν θεωρώ ότι αποκτά μεγάλο προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Έχουμε 32 τελικούς και θα το πάμε βήμα-βήμα».

Στην συνέχεια είπε: «Σίγουρα είναι μεγάλο παιγνίδι το οποίο αναμένεται να καθηλώσει τους φίλαθλους. Είναι ντέρμπι που έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα. Θα πάμε εκεί με ηρεμία και αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο: «Δεν θα επηρεαστούμε. Ξέρουμε ότι θα είναι καυτό αύριο το Αντώνης Παπαδόπουλος, αλλά αν προσεγγίσουμε διαφορετικά το παιγνίδι καλύτερα να μην πάμε. Στόχος των παικτών και του προπονητή είναι να πάμε στην Λάρνακα να κάνουμε το δικό μας παιγνίδι και να κερδίσουμε».

Προβληματίζει η απουσία του κόσμου;

«Είναι θέμα που θα δούμε τις επόμενες μέρες. Σίγουρα μας προβληματίζει αλλά δεν είναι της παρούσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα