«Η TUS δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια της Cobalt»

«Η εταιρεία TUS δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα χνάρια της Cobalt», αναφέρει στο SigmaLive η Άννα Χρίστου, Customer Services Officers της εταιρείας, κληθείσα να απαντήσει στην φημολογία των τελευταίων 24ωρων ότι δηλαδή η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η κ.Χρίστου τόνισε πως η εταιρεία

όχι μόνο δεν κλείνει αλλά είναι σε διαβήματα για νέους προορισμούς τους οποίους θα ανακοινώσει όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανέφερε σε χθεσινό ρεπορτάζ το SigmaLive, η εταιρεία προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού. Εκπρόσωποι της εταιρείας που μίλησαν στο Sigmalive, ξεκαθάρισαν ότι η μείωση στο προσωπικό δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με τα οικονομικά της Tus Airways.

Όπως επανέλαβε στο SigmaLive η κ.Χρίστου, συνηθίζεται ενόψει χειμερινής περιόδου να μειώνονται οι ανάγκες στο προσωπικό και να επαναπροσλαμβάνεται μέρος των υπαλλήλων την καλοκαιρινή περίοδο. Σημειώνεται εδώ ότι η εταιρεία διαθέτει επτά ιδιόκτητα αεροσκάφη κάτι που προσδίδει ακόμη περισσότερη οικονομική αυτάρκεια, όπως σημείωναν εκπρόσωποι της εταιρείας χθες στο SigmaLive.

Keywords
Τυχαία Θέματα