Η PRIORITY εγκατέστησε το λογισμικό eQualSuite στις υπεραγορές Αλφαμέγα

H PRIORITY Α.Ε., πρωτοπόρος συμβουλευτική εταιρεία επιχειρήσεων στους τομείς  οργάνωσης, ψηφιακού μετασχηματισμού και εκπαίδευσης, ανέλαβε το έργο της εγκατάστασης του νέου λογισμικού της, eQualSuite ISO Management στις Υπεραγορές Αλφαμέγα, μια από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες υπεραγορές της Κύπρου.

Το eQualSuite ISO

Management  αποτελεί οργανικό μέρος μιας ευρύτερης πλατφόρμας λογισμικών της PRIORITY που προσφέρει αξιόπιστες λύσεις εξοικονόμησης χρόνου και πόρων στους πελάτες της.

Το λογισμικό eQualSuite ISO Management, με ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό κόστος απόκτησης και συντήρησης, χρησιμοποιείται ήδη σε περισσότερες από 200 επιχειρήσεις.

Εκτελεί μόνο του μία σειρά τυποποιημένων εργασιών, προγραμματίζει δράσεις, συγκεντρώνει δεδομένα, παρακολουθεί εκκρεμότητες και καθοδηγεί τους αρμόδιους για τις απαιτούμενες ενέργειες. Επιπλέον, επεξεργάζεται στατιστικά όλα τα δεδομένα και δημιουργεί on-line reports που ορίζει ο χρήστης, απλοποιώντας έτσι την εφαρμογή των συστημάτων ISO και βοηθώντας την εκάστοτε εταιρεία να προετοιμαστεί για την επιθεώρηση.

Οι υπεραγορές ΆλφαΜέγα που ειδικεύονται στο λιανεμπόριο και την πώληση καθημερινών και επιλεγμένων προϊόντων στην Κυπριακή αγορά, έχουν διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων τους σημαντικά τα τελευταία χρόνια, πρωτοπορώντας παράλληλα στην υιοθέτηση πολιτικών και λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σχετικά με την PRIORITY ΑΕ

Η PRIORITY ΑΕ (www.priority.com.gr) ιδρύθηκε το 1995 και έχει καθιερωθεί ως κορυφαία εταιρεία συμβούλων οργάνωσης, πληροφορικής και εκπαίδευσης στην Ελλάδα με εξειδίκευση στη βελτιστοποίηση διαδικασιών, τη συμμόρφωση με κανονιστικές απαιτήσεις και πιστοποιήσεις, τις υπηρεσίες IT Governance (Cyber Security, Business Continuity, GDPR, ITSM, Data Management), την υιοθέτηση των κριτηρίων ESG (Environmental, Social and Governance), την αυτοματοποίηση εταιρικών διαδικασιών με εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού, την υποβολή &διαχείριση επενδυτικών φακέλων (Προγράμματα ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, Ταμείο Ανάκαμψης) και τη διαχείριση και ωρίμανση δημόσιων έργων. Με γραφεία σε Αθήνα και Λευκωσία και με περισσότερα από 75 στελέχη έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 4.000 έργα σε ένα ευρύ πελατολόγιο 1.300 εταιρειών (περιλαμβάνει τις 44 από τις Top 100 εταιρείες της λίστας Forbes), ενώ παρουσιάζει μέσο ρυθμό ανάπτυξης 26% την τελευταία τετραετία, κλείνοντας το 2021 με έσοδα πάνω από 3,5 εκατ. €. Από το 2005 αναπτύσσει το δικό της ιδιόκτητο λογισμικό αυτοματοποίησης επιχειρησιακών διαδικασιών eQualSuite, το οποίο εξελίσσει και επεκτείνει διαρκώς. Σήμερα διαθέτει μια ευρεία γκάμα λύσεων λογισμικού, με κυρίαρχη την πλατφόρμα eQualSuite, τη μοναδική ελληνική λύση Governance, Risk και Compliance (GRC), ενώ αντιπροσωπεύει διεθνείς εταιρείες λογισμικού, στους τομείς Cyber Security, Business Process Management, Vendor Management, Workflow &Document Management, Chatbot, VR, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημήτρης Ροβανιάς

Business Excellence Director

Ε [email protected]

M +357 99 090397

T +357 22 679339

W https://www.priority.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα