Η Organic India με βιολογικά τσάγια Ayurveda τώρα και στην Κύπρο

Η Organic India, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων στην Ινδία, είναι μια εταιρεία που απευθύνεται σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την ευεξία και τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Η γκάμα των προϊόντων της είναι ιδανική για άτομα που θέλουν να έχουν ισορροπημένη διατροφή και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι ποικιλίες τσαγιού της Organic India βασίζονται στην εναλλακτική ιατρική Αγιουρβέδα που υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο όφελος βρίσκεται

στην κατανάλωση ολόκληρου του φυτού έναντι μέρους του βοτάνου (π χ. άνθος, κορμός ή φύλο). Στη βάση κάθε ποικιλίας είναι το Tulsi, που έχει τις ακόλουθες μοναδικές ιδιότητες:

Βοηθάει στην ανακούφιση κατά του στρες και σού ανεβάζει την διάθεσηΥποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημαΒοηθάει τη φυσιολογική διαδικασία του σώματος να καθαρίσει και να έρθει σε ισορροπίαΒοηθάει στη συντήρηση των δοντιών και στην αντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματοςΚαταναλώνοντας τσάι Tulsi μειώνονται και τα επίπεδα ζάχαρης στο αίμαΕπίσης έχει αντί-μικροβιακές ιδιότητες.

Έρευνες υποστηρίζουν ότι το τσάι Tulsi βοηθά στο να διατηρούνται χαμηλά και να μην αυξάνονται τα επίπεδα κορτιζόλης.

Τα συστατικά των προϊόντων Organic India δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Κατά τα μέσα του καλοκαιριού, σε πολλούς από εμάς δεν αρέσει να πίνουμε ζεστό τσάι. Δεδομένου ότι είμαστε λάτρεις του Tulsi, αφοσιωμένοι στο να είμαστε καλά, σκεφτήκαμε ότι θα μοιραζόμασταν το καλοκαιρινό μας μυστικό: «Iced Tulsi» - για να σας κρατήσουμε δροσερούς τους ζεστούς μήνες που έρχονται.

Επιπλέον, η Organic India δίνει έμφαση εδώ και πολλά χρόνια στην βιώσιμη παραγωγή και καλλιέργεια, υποστηρίζοντας  μικρούς τοπικούς αγρότες στα χωριά της Ινδίας. Η Organic India ακολουθεί τα πρότυπα Fairtrade.

Η εισαγωγή των προϊόντων Organic India σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποιείται από την Herbalista Ltd.

Αν ψάχνετε για μια σειρά από τσάι βοτάνων με πιστοποιημένα οργανικά συστατικά για να υποστηρίξετε την καθημερινή διατροφή σας, ρίξτε μια ματιά στην σειρά προϊόντων Organic India εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το 'Tulsi' και πώς μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα