Η Marathon Trading αγκαλιάζει το «Αγκαλιάζω»

Η εταιρεία Marathon Trading, γνωστή για την ευαισθησία και την διαχρονική προσφορά της στον άνθρωπο, αποφάσισε φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξει την προσπάθεια του μη κυβερνητικού οργανισμού «Αγκαλιάζω».

Μια Φιλανθρωπική Εταιρεία Υποστήριξης

Οικογενειών, το «Αγκαλιάζω», στεγάζεται στη Δημοτική Αγορά στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, και ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2013. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ο στόχος του οργανισμού είναι να μπορεί να σιτίζει άτομα και οικογένειες, ούτως ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν στο να βρουν πιο μακροπρόθεσμες λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, χωρίς να ανησυχούν και για τα τρόφιμά τους.

Η Marathon Trading, επικροτεί την προσπάθεια του «Αγκαλιάζω» και αποδεικνύει έμπρακτά τη στήριξή της, προσφέροντας φέτος τα Χριστούγεννα €1.500 στον οργανισμό αυτό, σε μια προσπάθεια ανακούφισης των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν από μόνες τους τις ανάγκες τους σε τρόφιμα.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Σχετικά με την Φιλανθρωπική Εταιρεία Υποστήριξης Οικογενειών «Αγκαλιάζω»:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λευκωσίας προσφέρει στήριξη με τρόφιμα σε περίπου 700 συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη. Η στήριξη καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των μελών κάθε οικογένειας για τρία γεύματα την ημέρα, και λαμβάνει υπόψη και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες κάθε δικαιούχου. Ακόμα και η μικρότερη στήριξη του έργου μας είναι πολύτιμη!

Keywords
Τυχαία Θέματα