Η EthicSport® στηρίζει τους αθλητές

Η EthicSport®, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στηρίζει τους αθλητές

Η EthicSport® προσπαθεί πάντα να στηρίζει τους αθλητές, έτσι και αυτή τη φορά ήταν δίπλα στους αθλητές που συμμετείχαν στο Legion Run, και στο Κλήρου Ατόβρυση Cross Country Challenge αντίστοιχα, προσφέροντας κατά τη διάρκεια των αγώνων στους αθλητές που συμμετείχαν,

τα προϊόντα της για ενυδάτωση και αναπλήρωση ενέργειας.

Το Σάββατο 14/04/18, στην περιοχή του Palais des Sports στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκαν οι φετινοί αγώνες του Legion Run. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, με ένα κοινό πάθος, να συμμετέχουν σε αγωνίσματα που σχεδιάστηκαν για να δοκιμάσουν τα όρια των αθλητών, και να προάγουν την ομαδικότητα. Η EthicSport® βρισκόταν εκεί από την αρχή μέχρι και το τέλος των αγώνων για την ενυδάτωση των αθλητών καθώς και για αναπλήρωση ενέργειας.

Την Κυριακή 15/04/18, το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου, πραγματοποίησε το 7ο Κλήρου Ατόβρυση Cross Country Challenge. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν άτομα κάθε ηλικίας. Το Cross Country Challenge στοχεύει στην προώθηση του αθλητισμού αναψυχής, ενώ έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού οι συμμετέχοντες ενισχύουν οικονομικά το έργο του ιδρύματος Europa Donna. Η EthicSport® ήταν δίπλα στους αθλητές, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τους αγώνες για την καλύτερη αθλητική απόδοση τους.

Η EthicSport® την Κυριακή 06/05/18, θα είναι δίπλα στους ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στο τρίτο Tour of Larnaca, όπου οι ποδηλάτες θα πρέπει να διανύσουν μία ποδηλατική διαδρομή περίπου 120 χιλιομέτρων. Η εκτιμώμενη διάρκεια διαδρομής θα είναι 6 ώρες, και ο υπολογιζόμενος μέσος όρος ταχύτητας 23km/h. Η EthicSport® με τα προϊόντα της θα ενυδατώνει, σε όλη τη διάρκεια τους αθλητές που θα συμμετέχουν.

Τα προϊόντα EthicSport® στην Κύπρο, αντιπροσωπεύονται από την Tryfon Tseriotis Ltd. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, η Tryfon Tseriotis είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα