Δημόσιο: «Ανοιχτές» 436 θέσεις για προσλήψεις υπαλλήλων

Τις 436 διαθέσιμες θέσεις για προσλήψεις σε δήμους, πανεπιστήμια και άλλους φορείς του δημοσίου, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.Συνοπτικά:Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών: Πρόσληψη 4 ατόμων

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θέσεων μελών ΔΕΠ:

Καθηγητή, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Γλυπτικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Κεραμική» Η Κεραμική ως εκφραστική έρευνα, μορφή και μέσο στις εικαστικές τέχνες

Αρ.

Προκήρυξης: 4763/21.12.2017

ΑΔΑ: Ω14Η46Ψ8ΝΖ-ΚΔΛ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: 5341

Καθηγητή, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Περφόρμινγκ Αρτ. Επιτελεστικές καλλιτεχνικές δράσεις» Το σώμα ως εκφραστικό μέσο στο πεδίο των Εικαστικών Τεχνών και της Σύγχρονης Τέχνης

Αρ. Προκήρυξης: 4766/21.12.2017

ΑΔΑ: 604846Ψ8ΝΖ-ΠΤΘ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5362

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5363

Καθηγητή, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Τέχνη στο συγκείμενο (Art in Context). Καλλιτεχνικές πρακτικές, μεθοδολογία έρευνας και θεωρίες της σύγχρονης τέχνης» Διερεύνηση των σύγχρονων ειακστικώ πρακτικών, έργων, διαδικασιών και δράσεων στο πλαίσιο ενός συνόλου παραμέτρων, συνθηκών, εννοιών και καταστάσεων που περιβάλλουν και καθορίζουν το εννοιολογικό πλαίσιο στο πεδίο των Εικαστικών Τεχνών και της Σύγχρονης Τέχνης»

Αρ. Προκήρυξης: 4767/21.12.2017

ΑΔΑ: 67ΙΔ46Ψ8ΝΖ-5ΔΞ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5366

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5367

Καθηγητή, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Φωτογραφία. Η φωτογραφία ως εκφραστικό μέσο στο πεδίο των εικαστικών τεχνών» Μορφές της αναλογικής και ψηφιακής φωτογραφικής εικόνας στο πεδίο της σύγχρονης τέχνης και έρευνας».

Αρ. Προκήρυξης: 4770/21.12.2017

ΑΔΑ: ΩΒΖΕ46Ψ8ΝΖ-ΞΦΣ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5368

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5369

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 29/05/2018

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 2103897143

TEI Κρήτης: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, σύμφωνα με την με αρ. 795/Θ.27ο/28.03.2018 απόφαση της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης, η οποία και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: 6Η4Ω4691Ο3-24Ν, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει τρεις (3) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 1 με τίτλο «Μελέτη/σχεδιασμός/ανάπτυξη σταθμού παραγωγής σωματιδιακής ακτινοβολίας», του έργου με τίτλο «Ενίσχυση Ανταγωνιστικότητας Περιφέρειας Κρήτης σε Ιατρικές Εφαρμογές Αιχμής με τη χρήση δευτερογενούς ακτινοβολίας πλάσματος-υπερισχυρών λέιζερ», (κωδ. έργου: 80483), το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ: Το φυσικό αντικείμενο του έργου αυτού αποτελεί το πρώτο βήμα στην ανάπτυξη σταθμού παραγωγής δευτερογενούς ακτινοβολίας πλάσματος μέσω υπερισχυρών λέιζερ στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος & Λέιζερ (Centre for Plasma Physics & Lasers – CPPL) του ΤΕΙ Κρήτης, που να μπορεί αρχικά να υποδεχθεί προς μελέτη προσομοιώματα ιστών που έχουν αναπτυχθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στο πλαίσιο αυτό: (i) θα εκπονηθεί μελέτη των προδιαγραφών του σταθμού αυτού και του τρόπου ενίσχυσης συνέργειας της κοινοπραξίας προς όφελος της Περιφέρειας Κρήτης, (ii) με βάση αυτή τη μελέτη θα αποκτηθούν τα απαραίτητα (εξοπλισμός, εξειδικευμένα υλικά, κτλ) για την υλοποίηση πρότυπου σταθμού παραγωγής δευτερογενούς ακτινοβολίας, και (iii) θα παραδοθεί αναφορά αρχικών σταδίων χρήσης του σταθμού.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ / ΘΕΣΗ 1:

Τεχνική Υποστήριξη του έργου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ / ΘΕΣΗ 2:

Τεχνική Υποστήριξη του έργου.Υποστήριξη του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης έργων (resCom)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΘΕΣΗ 1

Πτυχίο ΑΕΙΠιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσαςΠτυχίο ECDL ή ισοδύναμου σε γνώσεις MS Office και InternetΜεταπτυχιακό ΔίπλωμαΑποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΑΕΙ

ΘΕΣΗ 2

Πτυχίο ΑΕΙΜεταπτυχιακό Δίπλωμα με αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της θέσηςΠιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσαςΠτυχίο ECDL ή ισοδύναμου σε γνώσεις MS Office και Internet

Αρ. Προκήρυξης: 2899 (ΑΔΑ: ΨΕ1Γ4691Ο3-4ΤΥ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους σε σφραγισμένο φάκελο. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι πρέπει να καταθέσουν (ή να αποστείλουν) και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ορθής κρίσης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και να βοηθήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλόλητά τους. Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στη Μονάδα Οικονομικής & Διοικητικής Υποστήριξης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης, καθημερινά 09:00-15:30 στην κάτωθι διεύθυνση:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης

Εσταυρωμένος, Τ.Θ. 1939, Τ.Κ. 71004, Ηράκλειο Κρήτης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 (23.04.2018), και ώρα 15:30.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Επιστημονικά Υπεύθυνος: κος Δρ. Μιχαήλ Ταταράκης

Τηλ.: 28310 86302

email: [email protected]

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4485/2017 και την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθ. 07/01-03-2018 της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γεωγραφίας με τίτλο: «Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου» με κεντρικό κωδικό ΚΕ 30002, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, ενδιαφέρεται για την επιλογή και απασχόληση ενός (1) ατόμου, με σύμβαση έργου με σκοπό την υποστήριξη των επί μέρους λειτουργιών του ανωτέρω προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, ζητείται: ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) με Μεταπτυχιακό Τίτλου Σπουδών. Το προβλεπόμενο ποσό της Πρόσκλησης θα βαρύνει τον προϋπολογισμό των Κύκλων με ΚΕ 30002-006, 30002-007 και 32008 του ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΘΕΣΗ 1: Ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών

Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ),Να είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών που σχετίζεται με το αντικείμενο των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ),Να έχουν πιστοποιημένη εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών μετά τη λήψη του πτυχίου σε Πανεπιστημιακό περιβάλλον,Να έχουν πιστοποιημένη γνώση διαχείρισης λογισμικού βάσεως δεδομένων (γραμματειακής υποστήριξης),Να έχουν πιστοποιημένη εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη των διαδικασιών ενός Πανεπιστημιακού Τμήματος,Να έχουν πιστοποιημένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, • προγραμμάτων και εκπαίδευσης γραφείου,Να έχουν συμμετάσχει σε έργα ή να έχουν εμπειρία στη διαχείριση έργων σε πανεπιστημιακό περιβάλλον,Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Αρ. Προκήρυξης: Γ-585-2018 (ΑΔΑ: 7Ζ4Ν4691ΒΣ-Β50)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή – Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα, 1ος όροφος, Γραφείο 111, Κεντρικό Κτίριο) το αργότερο μέχρι τις 19/04/2018 και ώρα 12:00 μ. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά με ευθύνη του υποψηφίου ως προς το περιεχόμενο και το χρόνο που αυτές θα περιέλθουν στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Οι αιτήσεις που θα ταχυδρομηθούν πρέπει να βρίσκονται τοποθετημένες σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση – το έργο και ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος την οποία αφορούν, καθώς και τα πλήρη στοιχεία του υποψήφιου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: το αργότερο μέχρι τις 19/04/2018 και ώρα 12:00 μ.

Ινστιτούτο τεχνολογίας υπολογιστών και εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»: Πρόσληψη 4 ατόμων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Systemic Analyzer in Network Threats – SAINT» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (HORIZON 2020/DS-SC7-2016 Framework Programme – Grant Agreement Number: 740829) το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα έργα:

Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την εύρεση πληροφοριών κυβερνοαπειλητικής δραστηριότητας, ευάλωτων αγορών (vulnerability markets) και προγραμμάτων χρηματοδότησης bug bounties. (έως μία σύμβαση)Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την έρευνα και ανάπτυξη αλγορίθμων και τεχνικών επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων. (έως μία σύμβαση)Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την έρευνα και σχεδίαση κατάλληλων μετρικών αξιολόγησης και της εφαρμογής μαθηματικών και στατιστικών μοντέλων. (έως μία σύμβαση)Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την υλοποίηση των μηχανισμών για τη συλλογή, την αυτοματοποιημένη επεξεργασία και την αποτίμηση των δεδομένων κυβερνοαπειλητικής δραστηριότητας. (έως μία σύμβαση)

Κ1 ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K1 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Δίπλωμα ή Πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και ΠληροφορικήςΔιδακτορικό δίπλωμα Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ΠληροφορικήςΑποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ετών στο συντονισμό και την καθοδήγηση ομάδων προσωπικού στην υλοποίηση ερευνητικών έργων χρηματοδοτούμενων από Εθνικούς Πόρους & την Ε.Ε.Εμπειρία στον συντονισμό υλοποίησης τουλάχιστον δέκα (10) έργων σχετικά με τη σχεδίαση και ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικήςΑξιόλογη ερευνητική δραστηριότητα (τουλάχιστον 20 δημοσιεύσεις) στις επιστημονικές περιοχές σχετικές με θέματα παγκόσμιου ιστού

Κ2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K2 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Δίπλωμα ή Πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και ΠληροφορικήςΜεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία ΥπολογιστώνΔιδακτορικό δίπλωμα Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ΠληροφορικήςΑποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ετών στο χώρο της ΠληροφορικήςΑποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον εννέα (9) ετών σε εθνικά ή/και ευρωπαϊκά ερευνητικά έργαΆριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Γ2)Εμπειρία σε έργα με αντικείμενο συναφές με κρυπτογραφικά ζητήματα

Κ3 ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K3 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ΜαθηματικώνΔιδακτορικό δίπλωμα στα ΜαθηματικάΑποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ετών σε εθνικά ή/και ευρωπαϊκά έργα

Κ4 ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K4 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Σπουδές Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής (πτυχιούχος ή τελειόφοιτος)Άριστη γνώση Αγγλικών (επίπεδο Γ2)

Αρ. Προκήρυξης: Π 397 (ΑΔΑ: Ω23046941Δ-ΘΩΨ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι προτάσεις προς σύναψη σύμβασης μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης που βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» www.cti.gr και ειδικότερα στην ανακοίνωση της πρόσκλησης στο σύνδεσμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ / Συμβάσεις Έργου – Προκηρύξεις Θέσεων / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π397_03-04-2018).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την 17/04/2018

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΕΛΚΕ ΠΔΜ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΣ» (Κωδ. Έργου 1001), που συγχρηματοδοτείται από ιδίους πόρους, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο, για συνολικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 3.300,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου, τα εξής:. 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ Αντικείμενο του έργου αποτελεί η λειτουργική υποστήριξη των εργαστηρίων Η/Υ και υποδομών ΤΠΕ της Παιδαγωγικής Σχολής στη Φλώρινα. Ειδικότερα το αντικείμενο του έργου αφορά: • Την τεχνική υποστήριξη εργαστηρίων Η/Υ και των διδακτικών εργαστηρίων της Παιδαγωγικής Σχολής • Την τεχνική υποστήριξη τηλεδιασκέψεων και τηλεκπαίδευσης • Την τεχνική υποστήριξη μελών ΔΕΠ και προσωπικού σε θέματα ΤΠΕ • Την αντιμετώπιση συνηθέστερων προβλημάτων υλικού, λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών γραφείου • Την τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση ιστοσελίδων των τμημάτων • Τον έλεγχο και συντήρηση του εξοπλισμού ΤΠΕ της Παιδαγωγικής Σχολής

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ΠΕ/ΤΕ πληροφορικής ή ΠΕ Θετικών Επιστημών με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ή Διδακτορικό Δίπλωμα σε κλάδο της ΠληροφορικήςΚαλή γνώση αγγλικής γλώσσας

Αρ. Προκήρυξης: 2767/2018 (ΑΔΑ: 7Μ35469Β7Κ-4ΩΣ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται (είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά) στη διεύθυνση Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Πάρκο Αγίου Δημητρίου, Κοζάνη, 50131), και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του ΕΛΚΕ.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 24610-56440 (κα Ιακωβίδου Χρύσα)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως τις 20/04/2018 και ώρα 2:00 μ.μ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασµός του Πανεπιστηµίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στα πλαίσια υλοποίησης του προγράµµατος µε ΚΑ 4937 και τίτλο: «Ελληνική ερευνητική υποδοµή για την απεικονιση και παρακολούθηση Θεµελιωδών ∆ιεργασιών στη βιολογία και την Ιατρική», (εφεξής «πρόγραµµα»), το οποίο συγχρηµατοδοτείται από την Ελλάδα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ)και τελεί υπό την επιστηµονική εποπτεία του κ. Μαυροθαλασσίτη Γεωργίου ενδιαφέρεται να συνάψει σύµβαση µίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου υπό τους κάτωθι όρους:

Αντικείµενο έργου: «Συγκριτική µελέτη των κρανιακών ραφών στην κρανιοσυνοστέωση» Αναλυτική περιγραφή: Ανάλυση των κρανιακών ραφών κατά την ανάπτυξη του ποντικού σε φυσιολογικά και παθολογικά µοντέλα ζωών.

Αµοιβή αναδόχου: Καθαρό ποσό: 10.149,42€, ΦΠΑ:2.435,86€ ∆ιάρκεια σύµβασης: 12 µήνες από την υπογραφή της σύµβασης

Τόπος εκτέλεσης έργου: Ηράκλειο τµήµα Ιατρικής Πανεπιστηµίου Κρήτης

Επιθυµητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης έργου: Μάιος 2018

Επισηµαίνεται ότι είναι δυνατή η παράταση της χρονικής διάρκειας της σύµβασης έργου, το αργότερο δε µέχρι το πέρας του προγράµµατος, µε αµοιβή ανάλογη της αρχικής σύµβασης. Επίσης είναι δυνατή η επέκταση του φυσικού και αντιστοίχως του οικονοµικού αντικειµένου της σύµβασης, εφόσον αυτή είναι συµβατή και συνακόλουθη µε τα παραδοτέα της αρχικής σύµβασης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ΑΕΙ σε τοµέα Βιοϊατρικών επιστηµών (Ιατρική, Βιολογία, Φαρµακευτική κλπ).Μεταπτυχιακό ∆ίπλωµα Ειδίκευσης σε αντικείµενο Βιοϊατρικών επιστηµών.Τουλάχιστον 10 µήνες εργαστηριακής εµπειρίας σε θέµατα αναπτυξιακής /κυτταρικής/ µοριακή βιολογίαςΓνώση Αγγλικής γλώσσας.

Αρ. Προκήρυξης: 7345/4-4-2018 (ΑΔΑ: ΩΑ3Π469Β7Γ-ΗΟΝ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι (µόνο φυσικά πρόσωπα) µπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: µέχρι και την Παρασκευή 20/04/2018 (ώρα 14:00)

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων, αιτήσεων και ενστάσεων/απόψεων:

Τµήµα ∆ιοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ,

Βασιλάκη Μαρία,

τηλ.: 2810393170,

email: [email protected]

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά µε το αντικείµενο και τους όρους της πρόσκλησης: Μαυροθαλασσίτης Γεώργιος

τηλ: 2810394537,

email: [email protected]

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «HUMAN BRAIN PROJECT» με κωδικό έργου ΕΡ-2888-01, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επιστημονικό υπεύθυνο, τον Αναπλ. Καθηγητή Βασίλειο Βασσάλο, προτίθεται, σύμφωνα με την από 28/03/2018 απόφαση της 14ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018 (ΑΔΑ: ΨΕΒΛ469Β4Μ-ΓΨΤ), να απασχολήσει με σύμβαση έργου, χρονικής διάρκειας έως 20 μηνών (με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου), έναν (1) Επιστήμονα Πληροφορικής για την εκτέλεση του κάτωθι έργου: «Data extraction, schema matching, record linkage and data fusion in a virtual integration system of biomedical clinical data»

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου της ημεδαπής, ή ισότιμου της αλλοδαπής Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ ή Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Στατιστικής ή Τοπογράφου Μηχανικού με βαθμό τουλάχιστον 7.0.Μεταπτυχιακό Πληροφορικής, ή Μηχανικού Η/Υ ή Στατιστικής ή Επιχειρησιακής Έρευνας ή Τεχνητής Νοημοσύνης ή Επιστήμης Δεδομένων ή Μηχανικής Μάθησης με βαθμό τουλάχιστον 8.0.Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.Τουλάχιστον 1 έτος, μετά τη λήψη του πτυχίου, συναφή με τα παραπάνω αντικείμενα σπουδών, επαγγελματική εμπειρία.Τουλάχιστον 1 χρόνο προγραμματιστική εμπειρία.

Αρ. Προκήρυξης: 7ΜΧ3469Β4Μ-ΤΤΙ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους (έντυπο του παραρτήματος Α΄) συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό τους, στη διεύθυνση ΕΛΚΕ ΟΠΑ, Κεφαλληνίας 46, 11251 Αθήνα, πρωτόκολλο, 1ος όροφος. Να σημειωθεί ότι ο ΕΛΚΕ ΟΠΑ, θα παραμείνει κλειστός από τις 04/04/2018 έως και τις 11/04/2018. Στο φάκελο να αναγράφεται η φράση: «Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «HUMAN BRAIN PROJECT» με κωδικό θέσης 2888-PR2».

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ισχύει η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Ρούλα Παρσαλίδου 210-8203839.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 24/04/2018, ώρα 16:00

ΤΕΙ Ηπείρου: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί για τη στελέχωση της ομάδας υλοποίησης του ανωτέρω

Έργου με σύμβαση μίσθωσης έργου, με δύο (2) ερευνητές ‐ συνεργάτες με καθημερινή παρουσία και απασχόληση στους χώρους του Εργαστηρίου Αρδεύσεων Έργων Πράσινου

του Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, το οποίο βρίσκεται στην Τεχνόπολη του ΤΕΙ Ηπείρου στους Κωστακιούς Άρτας.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ OLCULT_01

Αντικείμενο: Υποστήριξη υλοποίησης έργου στο πλαίσιο ολοκλήρωσης παραδοτέων 4.2.1 Integrated management systems for olive crop, 5.2.2 Local table olives water footprint (εργασία πεδίου, έρευνα,μετρήσεις κτλ.), συμμετοχή στην ανάλυση των αποτελεσμάτων και στη σύνθεση της τελικής αναφοράς) 2.2.1 Web presence (site, social networks etc).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο πανεπιστημίου, γεωπονικής σχολής, τμήματος φυτικής παραγωγήςΜεταπτυχιακός τίτλος σπουδών γεωπονικής κατεύθυνσης με εξειδίκευση στην αειφορική/ολοκληρωμένη διαχείριση αγροτικής παραγωγής και χρήση νέων τεχνολογιώνΆριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας (Γ2)Γνώσεις πληροφορικής: πακέτο εφαρμογών γραφείου (κατά προτίμηση)MS‐Office και GIS (κατά προτίμηση ArcGIS και QGIS)

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ OLCULT_02

Αντικείμενο: Υποστήριξη υλοποίησης έργου στο πλαίσιο ολοκλήρωσης παραδοτέων 4.2.1 Integrated management systems for olive crop (Υποστήριξη στα συστατικά των συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης, παροχή ειδικών στατιστικών και γεωγραφικών πληροφοριών, οδηγίες εφαρμογής συστήματος κτλ) και επικαιροποίηση των πρωτοκόλλων Προϊόντων Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.)

για τις τοπικές ποικιλίες ελιάς 6.2.1 Deliverable Common presentation in international events

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο πανεπιστημίου, γεωπονικής σχολής, τμήματος φυτικής παραγωγήςΜεταπτυχιακός τίτλος σπουδών γεωπονικής κατεύθυνσης με εξειδίκευση στην εδαφολογία και τη διαχείριση εδαφικών πόρωνΆριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Γ2)Γνώσεις πληροφορικής: πακέτο εφαρμογών γραφείου (κατά προτίμηση) MS‐Office και GIS (κατά προτίμηση ArcGIS και QGIS)

Αρ. Προκήρυξης: 1259/2018 (ΑΔΑ: 6ΛΣΘ4691ΟΙ-090)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι υποψήφιοι εξωτερικοί συνεργάτες θα πρέπει να υποβάλλουν πρόταση(σε ευκρινές σημείο της οποίας θα αναγράφεται ο αντίστοιχος ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ), σύμφωνα με το υπόδειγμα που διατίθεται,συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης .

Θα αξιολογηθούν μόνο οι προτάσεις υποψηφίων εξωτερικών συνεργατών που θα

κατατεθούν, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, σε σφραγισμένο φάκελο

ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή,

η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί στη διεύθυνση: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Ηπείρου Κτίριο Διοίκησης Ταχ. Δ/νση: Έναντι Γέφυρας Αράχθου, Άρτα Τ.Κ : 47 132 Άρτα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: το αργότερο μέχρι την 23/04/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου θα δημοσιευθεί στον ιστοχώρο της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ ΤΕΙ Ηπείρου (http://research.teiep.gr). Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26810‐ 50249/26810‐50038.

Ελληνικό κέντρο θαλασσίων ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.): Πρόσληψη 3 ατόμων

Το ΕΛΚΕΘΕ προκηρύσσει την πρόσληψη τριών (3) ατόμων με ετήσια σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με δυνατότητα παράτασης και με Κωδικούς 01-03, για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης «Παρακολούθηση και καταγραφή της κατάστασης (ποιότητα, ποσότητα, πιέσεις, χρήση) των υδάτων της Χώρας» με Κ.Ε 02.5031702

Η Πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ταμείο Συνοχής και από Εθνικούς πόρους (ΣΑΕ 2751, ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ / MIS (ΟΠΣ): 5001776, ΕΝΑΡΙΘΜΟ: 2017ΣΕ27510111).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΚΩΔ. 1. Πτυχιούχος Βιολόγος ή Περιβαλλοντολόγος ή Δασολόγος ή Γεωπόνος ή Μηχανικός Περιβάλλοντος (ΠΕ) με: Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Βιολογικές ή Περιβαλλοντικές επιστήμες Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους στη δειγματοληψία/προσδιορισμό διατόμων, ή μικροφυκών γενικά ή/και βενθικών μακροασπονδύλων και σε ανάλυση σχετικών δεδομένων.

ΚΩΔ. 2. Πτυχιούχος Βιολόγος ή Περιβαλλοντολόγος ή Δασολόγος ή Γεωπόνος (ΠΕ) με: Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Βιολογικές ή Περιβαλλοντικές επιστήμες Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε δειγματοληψία βενθικών μακροασπονδύλων ποταμών και σε ανάλυση σχετικών δεδομένων.

ΚΩΔ. 3. Βιολόγος ή Περιβαλλοντολόγος ή Δασολόγος ή Γεωπόνος (ΠΕ) με: Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους στη δειγματοληψία/προσδιορισμό διατόμων, ή μικροφυκών γενικά ή/και βενθικών μακροασπονδύλων και σε ανάλυση σχετικών δεδομένων.

Αρ. Προκήρυξης: 20043/3171/03.04.2018 (ΑΔΑ: 619ΘΟΡΡΘ-ΞΝΒ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην έδρα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι) (46,7 χιλ.) Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου (πληροφορίες τηλ.2291076331).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: το αργότερο έως τις 18/04/2018.

Δήμος Αλεξάνδρειας: Πρόσληψη 35 ατόμων

O Δήμος Αλεξάνδρειας προκηρύσσει την πρόσληψη ως υδρονομείς άρδευσης ως εξής:

Α. για την Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας έξι (6) άτομα

Β. για την Δημοτική Ενότητα Πλατέος πέντε (5) άτομα

Γ. για την Δημοτική Ενότητα Μελίκης δέκα οκτώ (18) άτομα

Δ. για την Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών έξι (6) άτομα.

με καθήκοντα:

α. Η επιτήρηση της κανονικής ροής των αρδευτικών υδάτων και η διανομή αυτών κατά τον ισχύοντα κανονισμό αρδεύσεως

β. Η επιμέλεια της καλής συλλογής και διοχετεύσεως των αρδευτικών υδάτων και η επιτήρηση της ροής αυτών στους αρδευτικούς αύλακας, μέχρι της, εις έκαστο αρδευόμενο κτήμα, εκχύσεως τους.

γ. Η φύλαξη και η προστασία των πάσης φύσεως αρδευτικών έργων και η επιμέλεια της καλής συντήρησής τους.

δ. Ο έλεγχος της εφαρμογής των υπό των αρμοδίων αρχών ή συμβουλίων ή επιτροπών εκδιδομένων διατάξεων, που αφορούν την διανομή των αρδευτικών υδάτων ή την εκτέλεση ή συντήρηση αρδευτικών έργων ή την καθαριότητα και υγιεινή των υδάτων.

ε. Η βεβαίωση και η καταγγελία των περί τα άνω αντικείμενα αδικημάτων.

στ. Η άμεσος γνωστοποίηση εις την αρμόδια Τοπική Επιτροπή Άρδευσης παντός αγροτικού αδικήματος, το οποίο υπέπεσε στην αντίληψή τους.

ζ. Η φύλαξις των παρά τας όχθας των αυλάκων ή εις μικράν από τούτων απόσταση κειμένων αγροτικών κτημάτων, δι’ ά κέκτηνται αρμοδιότητας και υπέχουν ευθύνες ως και οι αγροφύλακες.

η. Τα καθήκοντα που αναφέρονται στο άρθρο 10 του Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας.

Αρ. Προκήρυξης: 7723 (ΑΔΑ: Ω5Φ8ΩΨΠ-Τ6Λ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: έως και την 19-04-2018

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην έδρα του Δήμου, στο Γραφείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων παρέχονται από το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, στο τηλέφωνο 23333-50121-2 κ. Γιαννάκη Νικόλαο και Κιρτικίδου Ευθυμία και στη Δ/νση : Εθ. Αντίστασης 42, Τ.Κ. 59300 Αλεξάνδρεια Ημαθίας, καθώς επίσης και από τα κατά τόπους ΚΕΠ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «EasyTV- Easing the access of Europeans with disabilities to converging media and content» – «EasyTV», Κωδ. KOH.02.2348, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΗ: Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) μέσω σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 17431

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Πληροφορική ή συναφής ειδικότητα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ: Ανάπτυξη πλατφόρμας για την τρισδιάστατη καταγραφή και αποθήκευση διαφορετικών νοηματικών γλωσσών με τη βοήθεια πολλαπλών αισθητήρων.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: ΕΚΕΤΑ, 6ο χλμ. οδού Χαριλάου – Θέρμης, Θεσσαλονίκη.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Πτυχίο ΑΕΙ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (τομέα Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών) ή Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότηταςΠολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσαςΑποδεδειγμένη και ουσιαστική γνώση Προγραμματισμού C/C++, Java, Python

Αρ. Προκήρυξης: 17431 (ΑΔΑ: ΨΒΗΨ469ΗΡ8-ΜΘ1)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 26 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00 και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα (courier) στη διεύθυνση:

ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)

6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης

570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου υποβολής της πρότασης θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα εξής: Πρόταση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 17431/10- 04-2018

Για το έργο «EasyTV» – «KOH.02.2348» Τα στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι τις 26 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2310 464160 εσωτ. 115 ή στο email: [email protected] (κ. Δημητρόπουλος Κοσμάς).

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού_Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου: Πρόσληψη 3 ατόμων

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα (3) τριών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης λίθου

– Πτυχίο ΤΕΙ Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της ημεδαπής η ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής.

– Καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ιταλικής γλώσσας.

Βεβαίωση ομάδας ή αναλυτική βαθμολογία.

– Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

– Αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (αφορά το 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων).

Αρ. Προκήρυξης: ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΕΦΑΧΙ/157753/110994/1460 (ΑΔΑ: 6Ψ894653Π4-1Ω3)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Άγιος Γεώργιος, Κάστρο Χίου, Τ.Κ. 82131 – Χίος,

υπ’ όψιν κ. Μαρίας Μιχελινάκη

(τηλ. επικοινωνίας: 22710 – 44238, 44738, 44650)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 17-04-2018

Η παρούσα ανακοίνωση θα τοιχοκολληθεί στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου και θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό κόμβο της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr).

Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «PROFIT: Promoting Financial Awareness and Stability» – «PROFIT», με αριθμό συμβολαίου 687895, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΗ: Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) μέσω σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 17434

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ: Συλλογή, ανάκτηση, ανάλυση και συγχώνευση δεδομένων από ετερογενείς πηγές για την υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών (web services) προσωποποίησης, ενσωμάτωσή τους στην πλατφόρμα του έργου PROFIT, και υποστήριξη των δραστηριοτήτων διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ΑΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών ΥπολογιστώνΆριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσαςΕξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε μεγάλης κλίμακας τεχνικές εξόρυξης δεδομένων από κείμενο (large-scale text mining), σε προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών και web services (REST APIs, databases, data management, process control)΄Εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε Ευρωπαϊκά ή Εθνικά ερευνητικά προγράμματα/έργα (τεχνικές συναντήσεις έργων, συγγραφή παραδοτέων, υλοποίηση εφαρμογών)Εμπειρία σε προγραμματισμό (Python, Java & JavaScript)

Αρ. Προκήρυξης: 17434 (ΑΔΑ: ΩΤ68469ΗΡ8-ΟΙΝ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα (courier) στη διεύθυνση:

ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ( ΙΠΤΗΛ )

6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης

570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 12:30 μμ.

Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας: Πρόσληψη 3 ατόμων

Το Γ.Ν. Καλαμάτας προκηρύσσει για πλήρωση τις παρακάτω θέσεις ειδικευμένων ιατρών επί θητεία κλάδου ιατρών ΕΣΥ του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ως εξής:

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας) – Βαθμός: Επιμ. Β΄ – Μία (1) θέσηΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ) – Βαθμός: Επιμ. Β΄- Μία (1) θέσηΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ) – Βαθμός: Επιμ. Β΄ – Μία (1) θέση

Αρ. Προκήρυξης: 6184 (ΑΔΑ: Ω8Κ04690ΒΦ-8Ω0)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας, υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh. gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: H προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12:00 μ.μ. και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59 μ.μ.

Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ): Πρόσληψη 16 ατόμων

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα (Θ.Π.) ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ KAI ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του :

επαναπροκηρύσσει θέσεις για δύο (2) Ψυχιάτρους, και ένα (1) Ειδικό Θεραπευτή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σύμφωνα με την από 23.6.2017 Α.Π. : Α2β/Γ.Π. 31671 Απόφαση Υπουργού Υγείας,προκηρύσσει θέσεις για ένα (1) Ψυχίατρο, ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό, δύο (2) Ειδικούς Θεραπευτές και ένα (1) Λογιστή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως δέκα (10) μήνες σύμφωνα με την από 12.3.2018 Α.Π. : Γ4β/Γ.Π. 2893 Απόφαση Υπουργού Υγείας, στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την λειτουργία της μονάδας «Παρέμβαση στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων για παροχή συμβουλευτικής σε εξαρτημένους πρόσφυγες και των οικογενειών τους καθώς και ανάπτυξη δράσε
Keywords
δημοσιο, προσληψεις, θεσεις, τει ηπειρου, κεθεα παρεμβαση, κεθεα διαβαση, δεπ, art, τηλ, tei, κρητη, τει, διαυγεια, αδα, iii, ecdl, office, courier, ιδρυμα, ηρακλειο, κος, ζητείται, βενιζελος, network, grant, bug, θεματα, ερευνα, ΦΠΑ, τπε, φλώρινα, κοζανη, ελλαδα, αει, ηλεκτρονική, αθηνα, project, data, fusion, system, συμμετοχή, systems, olive, water, web, site, http, ελκεθε, σαε, βεβαίωση, κεπ, εκετα, access, media, koh, χλμ, θεσσαλονικη, java, email, gov, culture, text, python, moh, taxisnet, κεθεα, ιθακη, δικτυο, kai, οξυγονο, αριαδνη, αλφα, βιογραφικο, σταση εργασιας, καθαρα δευτερα, www.taxisnet.gr, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, δικαιολογητικα, περιφερεια κρητης, βιογραφικο σημειωμα, ημερομήνια, ζητείται, φλώρινα, ηλεκτρονική, αδα, αιτηση, αλφα, αρτα, βημα, γνωση, εδρα, εξουσιοδοτηση, θητεια, ιατρικη, ιθακη, καθημερινη, κεπ, κεθεα, οξυγονο, πλαισιο, πτυχιουχος, τηλεφωνο, τπε, φυσικη, φωτογραφια, χιος, ωρα, ecdl, email, java, office, αγιος γεωργιος, αει, αρθρο, αιτησεις, ανωτατη σχολη καλων τεχνων, αριαδνη, τει, ατομο, βαθμολογια, βεβαίωση, βοηθεια, βρισκεται, γεωγραφια, γεωπονος, γεωργιου, γινει, γινεται, γραφεια, δεπ, δευτερα, διαστημα, διευθυνση, δυνατοτητα, δημος, δηλωση, διδακτορικο, δικτυο, διπλωμα, εκετα, ελκεθε, ενημερωση, εργα, εντυπα, εξι, ερευνα, ετων, ετος, ευθυνη, εφαρμογες, ευθυμια, τεχνολογια, ζωων, υπηρεσια, υπηρεσιες, ισχυει, θεωριες, ιδρυμα, κεθεα διαβαση, κεθεα παρεμβαση, κειμενο, κύτταρο, κος, κτιριο, κτημα, λειζερ, λειτουργια, ληψη, ληξη, μαυρο, μαιος, μηνες, μηχανικος, μορφη, μαρια, οκτω, οφελος, πανεπιστημιο αθηνων, πεδιο, πεμπτη, περιβαλλον, πληροφορικη, υπογραφη, προγραμματα, πτυχιο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντηρηση, συμμετοχή, σωμα, σχολη καλων τεχνων, τει ηπειρου, τηλ, τμημα, τιτλος, υλοποιηση, φυσικα, φυσικο, χλμ, χρονος, ωρες, access, απο δευτερα, βιολογια, bug, water, culture, data, εννεα, ενωση, network, εθνικο, web, fusion, γνωσεις, gov.gr, gov, grant, ηλεκτρονικα, kai, koh, media, μελετη, moh, νοσοκομειο, olive, πακετο, πηγες, πληροφοριες, scale, systems, system, text, θεματα, υγειας, υλικα
Αναζητήσεις
ένας (1) επιστήμονας (δασοπόνος) ώς εξωτερικός συνεργάτης για χρονικό διάστημα απασχόλησης τριάντα (30) μηνών κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (δρ.)
Τυχαία Θέματα