Η Emirates φέρνει πιο κοντά τους οπαδούς

Ο παγκόσμιος εταίρος δίνει στους παθιασμένους οπαδούς μια μοναδική flag bearer ράγκμπι εμπειρία ζωής

Η Emirates, Επίσημος Παγκόσμιος Εταίρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2015, φέρνει τους παθιασμένους οπαδούς πιο κοντά στο παιχνίδι τόσο παγκόσμια όσο και στη χώρα υποδοχής, στην Αγγλία.

Η Emirates ξεκίνησε την καμπάνια της, δίνοντας στους νεαρούς οπαδούς τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν Flag Bearers που οδηγούν τις ομάδες που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο

πριν από τον αγώνα. 100 Flag Bearers, ηλικίας 14-16 ετών, έχουν επιλεχθεί για να είναι μέρος των αγώνων. Οι νέοι ήρθαν από τη χώρα υποδοχής και από άλλα έθνη, σημαντικά για το άθλημα του Ράγκμπι, από όπου η Emirates πετά, που συμπεριλαμβάνουν τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ιαπωνία.

Οι πολυάσχολοι συχνοί ταξιδιώτες και ταξιδιώτες φίλαθλοι του ράγκμπι δε χρειάζεται να χάσουν τη δράση από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2015 με τους αγώνες που θα προβληθούν ζωντανά στο τηλεοπτικό κανάλι, Sport 24, στο αεροσκάφος σε πτήσεις της Emirates. Πάνω από 70 αεροσκάφη στο στόλο της Emirates έχουν εγκατεστημένη ζωντανή τηλεόραση, με περισσότερα να εξοπλίζονται συνεχώς. Δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi είναι επίσης διαθέσιμη σε περισσότερα από 110 αεροσκάφη της Emirates έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να συνδεθούν και να μαθαίνουν τις τελευταίες ενημερώσεις και τα στιγμιότυπα από κάθε αγώνα.

Οι πελάτες σε επιλεγμένες αίθουσες αναμονής αεροδρομίων της Emirates θα μπορούν επίσης να είναι σε θέση να βλέπουν τους αγώνες ζωντανά. Τα παιχνίδια προβάλλονται στο Ντουμπάι, στο Χίθρου του Λονδίνου, στο Γκάτγουικ, στο Μάντσεστερ, στη Γλασκόβη και στο Μπέρμιγχαμ. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ώρας, οι καθυστερημένες τηλεοπτικές μεταδόσεις θα παίζουν στις ακόλουθες αίθουσες αναμονής της Emirates: Όκλαντ, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Περθ, Μπρισμπέιν και Γιοχάνεσμπουργκ.

«Η εμπειρία της Emirates ήταν πάντα σχετικά με τη σύνδεση των οπαδών με αυτό που αγαπούν,» δήλωσε ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing &Brand της Emirates. «Το πρόγραμμα μας, Emirates Flag Bearer, δίνει στα αυριανά αστέρια του ράγκμπι μια αξέχαστη εμπειρία και σύνδεση με το άθλημα. Οι διάφορες δραστηριότητες μας σε όλο το τουρνουά αποσκοπούν στην ενθάρρυνση των παθιασμένων οπαδών από όλο τον κόσμο να βρεθούν μαζί σε μια παγκόσμια γιορτή του ράγκμπι.»

Με την κάθοδο του κόσμου στο σπίτι του ράγκμπι για το τουρνουά, οι οπαδοί στο Twickenham θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έχουν την Flag Bearer στιγμή τους με την επίσκεψη τους στην Emirates 360° Experience στο Fanzone του Ρίτσμοντ. Πρωτοποριακή τεχνολογία κάμερας καταγράφει τους οπαδούς από κάθε οπτική γωνία που ανεμίζουν τη σημαία του έθνους τους. Τα GIF μπορούν να κοινοποιούνται απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι οπαδοί οι οποίοι κάνουν tag @Emirates και χρησιμοποιήσουν το #BringingRugbyHome θα μπορέσουν να κερδίσουν ένα ταξίδι 5 αστέρων στο Ντουμπάι.

Οι φίλαθλοι του ράγκμπι που ταξιδεύουν σε κάποιο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2015 ή το παρακολουθούν από σπίτι μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό #BringingRugbyHome ανταλλάσοντας φωτογραφίες της πατρίδας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag.

Η Emirates έχει μια πλούσια κληρονομιά ράγκμπι και ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο κορυφαίων χορηγιών ράγκμπι. Η πρώτη της χορηγία έγινε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2007 στη Γαλλία ως Χορηγός Τουρνουά, στη συνέχεια έγινε Παγκόσμιος Εταίρος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2011 στη Νέα Ζηλανδία, και έγινε ο πρώτος Παγκόσμιος Εταίρος που υπέγραψε μια συμφωνία και για τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα Ράγκμπι 2015 και 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια της Emirates για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2015 και το διαγωνισμό #BringingRugbyHome επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα