Η CPM Χρυσός Χορηγός του “The First Networking Event”

Η εταιρεία CPM ήταν ο Χρυσός Χορηγός του “The First Networking Event” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου από τον Κυπρο-Νοτιοαφρικανικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο στο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη του Συνδέσμου καθώς και πολλοί άλλοι παράγοντες από τον οικονομικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Κυπρο-Νοτιοαφρικανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 με σκοπό την ενίσχυση,

ενθάρρυνση και προώθηση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Κύπρου και Νοτίου Αφρικής και την ενημέρωση των επιχειρηματιών των δύο χωρών για τη διαθεσιμότητα πόρων και ευκαιριών επένδυσης σε Κύπρο και Νότιο Αφρική. Επιπρόσθετα, στόχος του Συνδέσμου είναι να λειτουργήσει ως σύνδεσμος για την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων της Νότιας Αφρικής με ευρωπαϊκές και μη αγορές.

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η CPM η οποία ειναι δραστήριο μέλος του συνδέσμου. Η CPM έχει μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών σε Κυπριακές και διεθνείς εταιρείες.

H CPM ιδρύθηκε το 1996 και ξεκίνησε τον κύκλο εργασιών της την ίδια χρονιά. Αρχικά επικεντρώθηκε στην παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Εμπιστευμάτων ενώ με το χρόνο επεκτάθηκε προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα Διοικητικών Υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, στην Κύπρο και διεθνώς.

Σήμερα μεσα απο γραφεία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου προσφέρει υπηρεσίες όπως Διοίκησης Επιχειρήσεων, Υπηρεσίες Διαχείρισης Εμπιστευμάτων, Θεματοφυλακής, Λογιστικής και Μισθολογίου και έχει μια ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές όπως αυτές της Ρωσίας, Τσεχίας και Πολωνίας και σε χώρες όπου η Κύπρος διατηρεί Διακρατικές Συμφωνίες για Αποφυγή Διπλής Φορολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα