Η Barilla παρουσιάζει “the masters of Pasta’’

Τί μπορεί να συμβεί όταν η Barilla, η μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία ζυμαρικών, ο No.1 τενίστας στον κόσμο, Roger Federer, και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Davide Oldani συναντηθούν;

Η νέα ανατρεπτική καμπάνια της

Barilla ήρθε να μας δώσει την απάντηση. Το καλογυρισμένο διαφημιστικό σποτ, παρουσιάζει τον Federer να παίρνει μαθήματα μαγειρικής από τον σεφ Oldani, και «σαρώνει» στα social media. Σε μόλις μία μόνο μέρα έχει ξεπεράσει τα σαράντα εκατομμύρια προβολές, «σπάζοντας» όπως φημολογείται κάθε ρεκόρ.

Ο σεφ Oldani «μυεί» τον πρωταθλητή του τένις Roger Federer στα μυστικά της ιταλικής κουζίνας, και στον ξεχωριστό al dente τρόπο μαγειρέματος της Barilla. Όλα αυτά υπό τους ήχους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, με το γνωστό συρτάκι «Ζορμπάς».

Όταν οι “masters of pasta” Barilla, Oldani, και Federer συναντηθούν δημιουργούν ένα μαγικό αποτέλεσμα. Η καμπάνια αναδεικνύει την απλότητα και την νοστιμιά ενός απλού πιάτου ζυμαρικών Barilla με σάλτσα ντομάτας και μέντα, που μπορεί να αναδείξει τον καθένα σε πρωταθλητή της κουζίνας.

Την ιταλική εταιρεία ζυμαρικών Barilla στην Κύπρο, διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα