Η ASBIS στο REFLECT FESTIVAL 2019

Η ASBIS παρευρέθηκε στο REFLECT FESTIVAL 2019 που διοργανώθηκε 9 και 10 Μαΐου στην Λεμεσό, και είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός της χρόνιας. Όπου παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους η ιστορία του μέλλοντος σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση και στον τομέα της υγείας, αλλά και σε άλλους τομείς. Το παρόν της στην εκδήλωση έδωσε επίσης και η ‘Sophia’, ο πρώτος κάτοικος στον κόσμο Android.

Η ASBIS ως μία εταιρεία πληροφορικής, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής προϊόντων τεχνολογίας και συστημάτων πληροφορικής με την σειρά της έδωσε το δικό της παρόν στην μεγάλη αυτή εκδήλωση στον τομέα της τεχνολογίας, στο REFLECT FESTIVAL. Έχοντας στην γκάμα της αφθονία επιλογών από εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα, εμφανίστηκε στους συμμετέχοντες και επισκέπτες της εκδήλωσης μαζί με τα δικά της προϊόντα, όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας της Prestigio το Multiboard 86’’ 4K UHD. Αλλά επίσης και με προϊόντα ψηφιακής σήμανσης όπως είναι το Prestigio Totem 43’’ (slim). Θέλοντας με την σειρά της να στείλει το δικό της μήνυμα ότι η τεχνολογία εξελίσσεται και μας εκπλήσσει συνεχώς.

‘’Μέλλον και τεχνητή νοημοσύνη. Δύο λέξεις που με το πέρασμα των χρόνων έγιναν αλληλένδετες, με την τεχνητή νοημοσύνη να έχει ήδη μπει για τα καλά σε κάθε επίπεδο της ζωής μας. Το Reflect Festival προσέφερε την ευκαιρία σε εκατοντάδες συμμετέχοντες να ενημερωθούν για αυτά και να στρέψουν το βλέμμα προς το μέλλον. Ιδρυτές, διευθύνοντες σύμβουλοι, επενδυτές και άνθρωποι κλειδιά από το εξωτερικό μίλησαν για το πως η τεχνητή νοημοσύνη εφαρμόζεται ήδη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης και το πως θα βοηθούσε την εξέλιξη τους, αλλά και το που υστερεί η τεχνητή νοημοσύνη σε σχέση με τις ανθρώπινες δυνατότητες και το πως ο άνθρωπος μπορεί να εξελιχθεί δουλεύοντας με αυτή. H ASBIS δεν μπορούσε να απουσιάζει από μία τέτοια γιορτή της τεχνολογίας! Και ειδικά στην πόλη μας!’’ δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ASBIS, κύριος Λεύκιος Θεοδοσίου.

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITY αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσο e-mail στο [email protected].

Σχετικά με την εκδήλωση REFLECT FESTIVAL:

Το REFLECT FESTIVAL το οποίο διεξάχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο, είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησί μας αλλά και μεταξύ της Νότιας Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Ποιο συγκεκριμένα το REFLECT FESTIVAL είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στον τομέα της τεχνολογίας, που ο κύριος της στόχος είναι μεταξύ άλλων η ανάλυση της ιστορίας του μέλλοντος. Οι συμμετέχοντες αυξάνονται και το 2019 ξεπεράσαν τους 1000, μεταξύ αυτών επιχειρηματίες, διευθυντές, πρωτοπόροι, φοιτητές και μελλοντικοί ενθουσιώδες. Συναντήθηκαν στη Λεμεσό της Κύπρου μαζί με 40 διεθνούς εμβέλειας ομιλητές για να ακούσουν, να μάθουν και να προβληματιστούν για τον κόσμο που αλλάζει κάθε φορά που ανοίγουμε τα μάτια μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα