Η ASBIS είναι o καινούργιος διανομέας της Bang & Olufsen

Η ASBIS είναι o καινούργιος διανομέας της Bang &Olufsen για Κύπρο, Ελλάδα καθώς και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης!

Η ASBISc Enterprises Plc, ένας κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής στις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, και ο παραγωγός των εμπορικών σημάτων Prestigio, Canyon και

Perenio, πλέον, είναι ο νέος διανομέας της Bang &Olufsen για Κύπρο, Ελλάδα αλλά και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η σύμβαση μεταξύ των δύο εταιριών τέθηκε σε ισχύ στις αρχές Μαΐου 2020.

Η ASBIS επιλέγηκε από την Bang &Olufsen ως εταιρεία με 30 χρόνια εμπειρίας, η οποία αυτή  την εποχή δημιούργησε μια πολύ ισχυρή, αλλά και ηγετική θέση στις αγορές της. Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, η Bang &Olufsen σχεδιάζει να ενισχύσει την παρουσία της στο λιανικό εμπόριο σε όλη την Ευρώπη.

«Η ASBIS έχει βαθιά αντίληψη για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και έχει ισχυρό ιστορικό εργασίας στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και ανυπομονώ για μια γόνιμη συνεργασία», δήλωσε η Kristian Teär, Διευθύνων Σύμβουλος της Bang &Olufsen. «Μαζί με την ASBIS θα είμαστε σε θέση να κλιμακώσουμε την επιχείρησή μας, να πλησιάσουμε τους τοπικούς συνεργάτες λιανικής και να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε βασικές αγορές. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους διανομείς σε αυτήν την περιοχή μας βοηθά να αυξήσουμε τις πωλήσεις τα προϊόντα μας.»

«Η ASBIS είναι κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στις αγορές της Κύπρου της Ελλάδας, καθώς και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης», δήλωσε o Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής  της ASBIS Kypros Ltd. «Με την εμπειρία που έχουμε στη διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, αλλά και με την δυναμική που δημιουργείτε μέσο αυτής της καινούργιας συνεργασία, με την Bang &Olufsen, είναι μια ιδανική ευκαιρία για την ASBIS να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της αλλά και να ενισχύσει την εμπειρία των καταναλωτών με πολυτελή προϊόντα ήχου».

Σχετικά με την ASBIS

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, Tp-Link, Samsung, Seagate, Ubiquiti αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio, Canyon και Perenio. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25-257350, ή μέσο e-mail στο [email protected]

Σχετικά με την BANG &OLUFSEN

Η Bang &Olufsen είναι μια παγκόσμια μάρκα πολυτελείας ήχου που ιδρύθηκε το 1925 στο Struer της Δανίας, από τους Peter Bang και Svend Olufsen των οποίων η αφοσίωση και το όραμα παραμένουν τα θεμέλια για την εταιρεία. Η πλούσια κληρονομιά που χτίστηκε γύρω από την αδιάκοπη αποφασιστικότητα να δημιουργήσει προϊόντα που ωθούν τα όρια της τεχνολογίας ήχου συνεχίζει να τοποθετεί την εταιρεία στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον ήχο.

Σήμερα, κάθε προϊόν Bang &Olufsen εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από τον μοναδικό συνδυασμό όμορφου ήχου, διαχρονικού σχεδιασμού και απαράμιλλης δεξιοτεχνίας. Τα καινοτόμα και προοδευτικά προϊόντα ήχου της εταιρείας πωλούνται παγκοσμίως σε καταστήματα Bang &Olufsen, σε απευθείας σύνδεση και σε πολυκαταστήματα. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 900 άτομα και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 αγορές. Οι μετοχές της Bang &Olufsen είναι εισηγμένες στο Nasdaq Copenhagen A/S. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε επίσης τον ιστότοπο της Εταιρείας στη διεύθυνση www.bang-olufsen.com

Keywords
Τυχαία Θέματα