Η 93χρονη Κύπρια που νίκησε τον κορωνοϊό: «Δεν είναι θανατική ποινή» (pic)

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της 93χρονης Κύπριας, Μαρίτσας Τσιούπρα, η οποία κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό στο Λονδίνο και να αποτελέσει με αυτό τον τρόπο ένα σύμβολο ελπίδας σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, η 93χρονη Κύπρια είχε διαγνωστεί με Covid-19 όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Barnet, μετά από πτώση στις 21 Μαρτίου. Εκεί η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί τάχιστα με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι είχε ελάχιστες ελπίδες να τα καταφέρει.

Η 52χρονη κόρη της μιλώντας στο ίδιο μέσο ανέφερε: «Νομίζαμε ότι δεν θα

την ξαναβλέπαμε. Οι γιατροί της έδιναν λίγες πιθανότητες και δεν μπορούσαμε να την επισκεφτούμε. Νομίζαμε ότι όλα είχαν τελειώσει».

«Ήταν δυνατή και αυτό τη βοήθησε. Εκεί που σκεφτόμασταν ότι δεν θα τη δούμε ποτέ ξανά, σηκώθηκε και άρχισε να τρώει, δεν το πιστεύαμε. Ήμασταν πολύ τυχεροί», πρόσθεσε.

Η Μαρίτσα Τσιούπρα, με καταγωγή από την Πάνω Ζώδεια, παντρεύτηκε τον Τάκη Τσιούπρα και απέκτησαν τρία παιδία, πέντε εγγόνια και δύο δισέγγονα. Η 93χρονη είναι γνωστή για τη δράση της σε διάφορες οργανώσεις της παροικίας.

«Είναι μια ακτίδα ελπίδας και αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται (η ασθένεια) να είναι θανατική ποινή», καταλήγει η κόρης της.

Διαβάστε επίσης:

Υπ. Υγείας: Σε αυτή την τράπεζα εντοπίστηκε κρούσμα

Drone και αυξημένα περίπολα το Πάσχα – 2 μέρες ικανές να καταστρέψουν τα πάντα

Πάνω από 200 θάνατοι Κυπρίων από κορωνοϊό στη Βρετανία

Keywords
Τυχαία Θέματα
93χρονη Κύπρια, Δεν,93chroni kypria, den