Η 3D διαφήμιση είναι εδώ από την ΑSBIS

Η ASBIS γίνεται ο επίσημος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης και διανομέας της HYPERVSN (από την Kino-mo) για Κύπρο και Ελλάδα!

Τα υπερσύγχρονα ολογράμματα (HYPERVSN) αναμένεται να διαταράξουν την υφιστάμενη οπτική επικοινωνία, καθώς το ενσωματωμένο σύστημά τους, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να προβάλλουν και να διαχειρίζονται τρισδιάστατα οπτικά, που μοιάζουν σαν να αιωρούνται με σκοπό την ανάδειξη όποιου δήποτε προϊόντος, τραβώντας

το βλέμμα του υποψήφιου πελάτη.

Τι καθιστά το σύστημα HYPERVSN επαναστατικό;

Η συσκευή του HYPERVSN αποτελείται απο τέσσερις ακτίνες , υπεύθυνες να παράγουν 3D Visuals, με ασύγκριτα υψηλή ανάλυση. Η ποιότητα της τρισδιάστατης εικόνας είναι σταθερή, ακόμη και κάτω από έντονο φως, ακραίες θερμοκρασίες ή πίσω από γυαλί. Το σύστημα HYPERVSN είναι εξοπλισμένο με εκατομμύρια αποχρώσεις υψηλής φωτεινότητας και υπάρχει επιλογή για διαμόρφωση του μεγέθους της εικόνας.

Πως λειτουργεί;

Mέσω ενός απλού εργαλείου σχεδίασης, το οποίο δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες, μπορείτε να δημιουργήσετε ή προσαρμόσετε τρισδιάστατο ολογραφικό περιεχόμενο. Το περιεχόμενο αυτό μπορείτε να το επεξεργαστείτε όσες φορές θέλετε, να κάνετε προεπισκόπηση και ανεβάσετε γρήγορα βίντεο υψηλής ποιότητας 3D στην ολογραφική οθόνη.

Οι ολογραφικές οθόνες 3D HYPERVSN είναι ιδανικές για ψηφιακές καμπάνιες, ολογραφικές πινακίδες, ψηφιακά μέσα εκτός σπιτιού, μεγάλες εκδηλώσεις και ψηφιακές οθόνες πώλησης σε εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, χώρους ψυχαγωγίας.

Συνεργασία ΑSBIS και HYPERVSN:

Η ASBIS γίνεται ο Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης της Kino-mo (διαπραγματεύεται ως HYPERVSN) και θα διανείμει την καινοτόμο τεχνολογία ολογραφικής απεικόνισης 3D που κατασκευάζεται με την επωνυμία HYPERVSN και θα μεταπωλήσει τις υπηρεσίες σε χώρες όπου η ASBISείναι παρούσα. Η συνεργασία αυτή, διευρύνει τη σειρά των λύσεων Digital Signage του Ομίλου ASBIS και της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της μια άλλη λύση υψηλής τεχνολογίας για να προσελκύσει το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα