Υπέγραψε το "διαζύγιο" ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης συμφώνησε σε όλα την περασμένη εβδομάδα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα και την αποζημίωση και ολοκλήρωσε το φινάλε, με ημερομηνία έναρξης της λύσης του συμβολαίου του την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουλίου. Μέχρι τον Οκτώβριο θα εξοφληθεί όλο το ποσό. Έρχεται στην Αθήνα ο Πογιάτος.

Η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού,

είχε ουσιαστικά "κλειδώσει" από το βράδυ της 28ης Μαΐου και την (απόλυτα άκομψη έως και προσβλητική) κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου, να του αποστείλει στο σπίτι του μία επιστολή... προαναγγελίας "διαζυγίου".

Έκτοτε μεσολάβησαν αρκετά ακόμη γεγονότα, με τις δύο πλευρές να κάνουν έναν συμβιβασμό για να βγει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η σεζόν και η διαδικασία των playoffs, προτού χωρίσουν οριστικά τους δρόμους τους, έπειτα από μία διετία κοινής πορείας.

Για τον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του, ο Δώνης θα πάρει τις αποφάσεις του έως το τέλος Ιουλίου, έχοντας στα χέρια του ήδη το πολύ έντονο ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αναζητά τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς, ενώ έχει δεχθεί προσεγγίσεις κι από κλαμπ του Βελγίου, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα