Η 13χρονη τυφλή πιανίστα που εντυπωσίασε στη συναυλία της Στέψης (VID)

Η πιανίστα Lucy Illingworth, 13 ετών, νικήτρια της εκπομπής The Piano του Channel 4, έκανε τους θεατές της συναυλίας της Στέψης στο Λονδίνο να δακρύσουν. Η Lucy, η οποία είναι τυφλή και έχει αυτισμό, ανέβηκε στη σκηνή για να παίξει το Πρελούδιο σε Ντο μείζονα του Μπαχ.

Ήταν μια συγκλονιστική ερμηνεία, η οποία έκανε τους 20.000 ανθρώπους που είχαν την τύχη να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία

να παραμιλούν. Πολλοί μπήκαν στο Twitter για να αποτίσουν φόρο τιμής στο εκπληκτικό ταλέντο, ενώ η βασίλισσα Καμίλα με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της.

Η Lucy, η οποία είναι μέλος του Amber Trust, που τελεί υπό την αιγίδα της βασίλισσας Καμίλα, ανακηρύχθηκε η καλύτερη ερασιτέχνης πιανίστρια του Ηνωμένου Βασιλείου στην εκπομπή του Channel 4. Από το Δυτικό Γιορκσάιρ, γεννήθηκε με όγκους στα μάτια που της προκάλεσαν τύφλωση αλλά και δυσκολία στην ομιλία.

Η Lucy έφτασε στη συναυλία μαζί με τη μαμά της Candice, η οποία τη συνόδευσε στη σκηνή. Στάθηκε επάξια δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής, μεταξύ των οποίων η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο Olly Murs και οι επικεφαλής των Take That.

Διαβάστε επίσης: Η κοπέλα με το Ξίφος που «έκλεψε» την παράσταση στην ενθρόνιση του Καρόλου

Πηγή: Ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα