Γυρίζουν σελίδα και βλέπουν Ομόνοια

Η ΑΕΛ είχε όλες τις προυποθέσεις για να διεκδικήσει τη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όμως στο τέλος δεν είχε βαθμολογικό κέρδος. Από τη στιγμή που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ σε ένα καθοριστικό σημείο στο 43, η άμεση αντίδραση του ΑΠΟΕΛ άλλαξε άρδην τα δεδομένα. Διότι, εάν η Λεμεσιανή ομάδα πήγαινε στο ημίχρονο με το 1-0, ίσως τώρα να μιλούσαμε για κάτι διαφορετικό.

Η ΑΕΛ

στο τέλος έμεινε με την προσπάθεια και πλέον είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια. Η νίκη είναι επιτακτική στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Το ζητούμενο για τους ''γαλαζοκίτρινους'' είναι να αντιδράσουν άμεσα για να πάρουν τους βαθμούς και να επανέλθει ο ενθουσιασμός.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα κληθεί μέσα σε λίγες μέρες να ετοιμάσει την ομάδα του ώστε να παρουσιαστεί αυτή τη φορά πιο αποφασιστική για να τα δώσει όλα για όλα. Η ΑΕΛ, άλλωστε, έδειξε πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι, αφού μέχρι χθες ήταν αήτητη για 12σερί αγώνες, ενώ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν δέχθηκε δυο γκολ. Η ομάδα έχει τις βάσεις και υπάρχει πίστη ότι στη συνέχεια θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται, κάνοντας την αρχή με την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα