Γονείς:Ενημερώθηκαν για εξετάσεις 4μήνων–Αποφασίζουν μέχρι Tρίτη

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη είχαν το πρωί οι Οργανωμένοι γονείς, όπου τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα που προκύπτει πλέον στην Παιδεία με τις εξετάσεις τετραμήνων.

Φαίνεται ότι οι εξετάσεις τετραμήνων που θα γίνουν κανονικά, όπως είπε χθες ο Υπουργός Παιδείας, μιλώντας στο «Μεσημέρι και Κάτι», είναι το νέο ζήτημα που αποτελεί αφορμή διαφωνιών.

Σήμερα το πρωί, οι οργανωμένοι γονείς είχαν συνάντηση με τον κ. Χαμπιαούρη. Ο Υπουργός ανέλυσε στους γονείς τους σχεδιασμούς του Υπουργείου για εφαρμογή των τετράμηνων εξετάσεων τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Θα συνεδριάσουμε

τις επόμενες μέρες και μέχρι την Τρίτη το βράδυ θα αποφασίσουμε και θα στείλουμε την πρότασή μας στον Υπουργό», είπε ο Πρόεδρος των οργανωμένων γονέων μέσης εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι».

Ο κ. Νικηφόρου είπε ότι δε συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση θέμα κάρτας εισόδου στα σχολεία, αφού τα θέματα ασφάλειας στα σχολεία θα συζητηθούν τις επόμενες μέρες.

Ο Κυριάκος Νικηφόρου είπε ότι, σε περίπτωση που η πλειοψηφία των μελών των οργανωμένων γονέων διαφωνεί με την εφαρμογή των τετράμηνων εξετάσεων, θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις και ο Πρόεδρος θα τις εκτελέσει.
«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα