Γλίτωσε το κάζο η Τότεναμ και πάει σε επαναληπτικό! (vid)

Η Νιούπορτ βρέθηκε μια ανάσα με την απόλυτη έκπληξη, ωστόσο ο Κέιν λίγο πριν το τέλος ισοφάρισε 1-1 για την Τότεναμ και η πρόκριση θα κριθεί στο Λονδίνο!

Τι και αν η Νιούπορτ αγωνίζεται στη League 2, στο κύπελλο μεταμορφώθηκε και επιβεβαίωσε πως είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα, πολύ δύσκολα στην Τότεναμ και για 82' λεπτά φλέρταραν με την απόλυτη έκπληξη! Ωστόσο, ο Κέιν έσωσε την κατάσταση κι έστειλε το ματς σε επαναληπτικό στο Λονδίνο! Η Νιούπορτ μπήκε δυνατά, πίεσε

και είχε δυο καλές ευκαιρίες με Νομπλ και Αμοντ ωστόσο οι προσπάθειές τους κατέληξαν άουτ. Η Τότεναμ χρειάστηκε... μισή ώρα για να αντιδράσει, αφού στο 32' το πλασέ του Κέιν βρήκε το δοκάρι. Ωστόσο, στο 38' ήρθε το σοκ για τους Λονδρέζους, αφού ο Αμοντ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Ο Ιρλανδός θα μπορούσε να... ξανασοκάρει τους Λονδρέζους, αλλά στο 42' το σουτ βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού! Στην επανάληψη η Τότεναμ πίεσε ασφυκτικά, αλλά ο Ντεί νίκησε με υπέροχες επεμβάσεις Σον και Αλι! Ωστόσο, στο 82' ο Κέιν εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-1!

Keywords
Τυχαία Θέματα