Γ.Λιλλήκας: "Ευθύνη των πολιτών η απόφαση για αλλαγή"

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών προέβη σήμερα σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα των σκανδάλων, αλλά και την πρόταση της Συμμαχίας Πολιτών για απαγόρευση παρουσίας κομματικών αντιπροσώπων στους χώρους διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Για το θέμα των σκανδάλων τόνισε ότι όλα τα κόμματα του παλαιοκομματικού κατεστημένου είναι μπλεγμένα σε αυτό το απύθμενο γαϊτανάκι σκανδάλων. Αυτό, συνέχισε δεν αξίζει στον Κυπριακό λαό και συνέχισε λέγοντας ότι έχει την ελπίδα ότι, οι πολίτες θα τους δώσουν την απάντηση της κάθαρσης και της διαφάνειας. Την απάντηση της τιμωρίας με την ψήφο τους.

Είναι ευθύνη

των πολιτών όπως είπε ο κος Λιλλήκας, να αποφασίσουν στις βουλευτικές εκλογές εάν θέλουν να διαιωνίσουν ένα διεφθαρμένο σύστημα ή εάν θέλουν να εμπιστευτούν δυνάμεις όπως η Συμμαχία Πολιτών που είναι αμέτοχοι σε οποιοδήποτε σκάνδαλο ή διαπλοκή που φέρνει το νέο, το διαφορετικό, την αλλαγή.

Για την πρόταση της Συμμαχίας Πολιτών σχετικά με την απαγόρευση παρουσίας κομματικών αντιπροσώπων στους χώρους όπου θα γίνεται η ψηφοφορία, δήλωσε ότι η Κύπρος συνεχίζει να είναι η μόνη χώρα της ΕΕ στην οποία τα κόμματα παρευρίσκονται στο χώρο ψηφοφορίας.

Δυστυχώς ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ που επαγγέλλονται την Δημοκρατία και το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα θα καταψηφίσουν αυτήν την Πρόταση και θα κρατήσουν την Κύπρο και του Κυπρίους πολίτες σε παρωχημένες εποχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα