Γκουαρντιόλα: «Θα δημιουργήσω εκπληκτικές τακτικές, θα παίξουμε με 12!» (vid)

Απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Ατλέτικο ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να απορρίπτει το ότι η Σίτι παίζει όμορφο πόδόσφαιρο και οι Μαδριλένοι αμυντικά και να μιλάει για τις απίστευτες τακτικές που σκέφτεται να εφαρμόσει.

Στα χαρτιά η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικό, γρήγορο και μοντέρνο ποδόσφαιρο που ενθουσιάζει το φίλαθλο κοινό και η Ατλέτικο ένα σύνολο που επιδιώκει να παίρνει νίκες και καλά αποτελέσματα βασιζόμενο κυρίως στη σκληρή του άμυνα, ωστόσο ο Πεπ

Γκουαρδιόλα δεν υπερθεματίζει αυτή την άποψη.

Το έκανε μάλιστα σαφές ότι διαφωνεί, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τους ροχιμπλάνκος του Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει του πρώτου προημιτελικού Champions League μεταξύ των δύο ομάδων, που θα λάβει χώρα την Τρίτη (5/4, 22:00) στο Έτιχαντ.

"Δεν πρόκειται να μιλήσω ούτε για ένα δευτερόλεπτο για αυτές τις ανόητες κατηγοριοποιήσεις ομάδων. Οι περισσότερες ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League ή που έχουν φτάσει στον τελικό είναι από την Ισπανία και η Ατλέτικο είναι πρωταθλήτρια αυτής της χώρας.

Βλέποντας την Ατλέτικο έχω να πω ότι υπάρχει μία λανθασμένη αντίληψη για τον τρόπο που παίζει ο Σιμεόνε. Παίζει πιο επιθετικά από ότι νομίζει ο κόσμος. Δεν θέλει να παίρνει ρίσκα στο χτίσιμο των αγώνων αλλά έχουν ποιότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Τι θα πει ότι παίζει άσχημα; Η ομάδα μου νικούσε 1-0 στο Ολντ Τράφορντ και ο Μπερνάρντο Σίλβα πέρασε πέντε λεπτά στο κόρνερ, αυτό δεν είναι άσχημο για μένα.

Το αυριανό ματς δεν είναι καθοριστικό αφού θα έχουμε να δώσουμε ένα ακόμα αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε στην Μαδρίτη έχοντας πάρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Καταλανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, για να προσθέσει με νόημα αναφορικά με τις σκέψεις του για την πρώτη μάχη με την Ατλέτικο:

"Στο Champions League τα υπεραναλύω, για αυτό έχω τόσο καλά αποτελέσματα. Θα ήταν βαρετό αν έπαιζα πάντα με τον ίδιο τρόπο. Δεν μου αρέσει να πιστεύει ο κόσμος ότι θα παίξω με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Ατλέτικο και στην Λίβερπουλ.

Διαφορετικές στιγμές, διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικές προσωπικότητες, για αυτό το λόγο σκέφτομαι παραπάνω και δημιουργώ ανόητες τακτικές. Απόψε θα έχω έμπνευση και θα κάνω εκπληκτικές τακτικές αύριο, θα παίξω με 12 παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκουαρντιόλα,gkouarntiola