Live: Ομόνοια - ΠΑΕΕΚ

Η Ομόνοια φιλοξενεί σήμερα την ΠΑΕΕΚ στο ΓΣΠ (17:00) για την αναμέτρηση που θα γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-out για το β’ γκρουπ. 

Ο Νιλ Λένον εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Ομόνοιας, κάτι που θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα. Οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον σημερινό αγώνα, ο οποίος προσφέρεται τόσο για την ανάκτηση αγωνιστικού ρυθμού μετά τη διακοπή, όσο και για ψυχολογικό ανέβασμα, ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ

την επόμενη εβδομάδα. 

Όσο για την ΠΑΕΕΚ, παρά το ψηλό επίπεδο δυσκολίας, οφείλει να δώσει και σήμερα τον καλύτερό της εαυτό. Η ομάδα της Κερύνειας ίσως καταφέρει να αναπτερώσει τις ελπίδες της, μόνο εάν σήμερα εξασφαλίσει το διπλό, ωστόσο ακόμα και σ’αυτή την περίπτωση, το έργο της για παραμονή θα εξακολουθεί να είναι δύσκολο.

Η Ομόνοια βρίσκεται στην όγδοη θέση με 33 βαθμούς (και έναν αγώνα λιγότερο), ενώ η ΠΑΕΕΚ βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 15 βαθμούς.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ψάλτης, Γιούστε, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Ζαχαρίου, Λοΐζου, Λοβέρα, Μάταβζ.

Στον πάγκo για την Ομόνοια: Ουζόχο, Παναγή, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο, Χαραλάμπους, Χρίστου, Παπουλής, Μποτεάκ, Ασάντε, Κακουλλής, Τσέποβιτς.

ΠΑΕΕΚ: Παναγιώτου, Ολιβέιρα, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Καπαρτής, Ντίας, Ράμος, Βίλεμ, Κούρος, Φραγκέσκου, Νεοφύτου.

Στον πάγκο για την ΠΑΕΕΚ: Μαυρομούστακος, Σουμαόρο, Ορ, Ενόχ, Μπάμπιτς, Κωμοδίκης, Αντρέας Νεοφύτου, Τίμερμανς, Παττίχης, Καϊμόλεν, Νούνιτς.

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Χρίστου Ε. Χρίστος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, Ομόνοια #45 ΠΑΕΕΚ,Live, omonoia #45 paeek