Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω εξήγηση γιατί δεν κερδίζουμε»

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε χθες στην έδρα της Σαουθάμπτον με 1-0 και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον τρόπο που έχασε η ομάδα.

Αυτή, ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της Σίτι, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα του Γκουαρντιόλα στην Premier League, ενώ οι εννιά ήττες σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα, είναι αριθμός που δεν είχε ποτέ ξανά ο

Καταλανός τεχνικός, ούτε στη θητεία του στη Μπαρτσελόνα, ούτε στη θητεία του στη Μπάγερν Μονάχου.

«Έχουμε παίξει πολύ καλά, αλλά δεν είναι αρκετό για να κερδίσουμε. Δε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε μια ομάδα που δε σκοράρει φέτος. Είμαστε πρώτοι στα γκολ, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Καμία ομάδα δε δέχεται λιγότερες ευκαιρίες από εμάς, αλλά χάνουμε πολλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο, ακόμα και για μένα, να βρω το λόγο αλλά πρέπει να επιμείνουμε, να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα. Έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε επειδή είναι οι ίδιοι παίκτες που το έκαναν τις προηγούμενες σεζόν. Ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε αυτήν τη σεζόν, μοιάζει πολύ με τις προηγούμενες σεζόν, αλλά δεν αποδεικνύεται αρκετός για να κερδίζουμε τα παιχνίδια» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα