Γκουαρδιόλα: «Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα της Λίβερπουλ»

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα της Λίβερπουλ σύμφωνα με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν έμεινε έκπληκτος από τα επτά γκολ που σημείωσαν οι «Reds» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Με το 7-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, η Λίβερπουλ παρέμεινε στην κορυφή και στο +6 από την δεύτερη Τότεναμ ενώ παράλληλα για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, κάνει Χριστούγεννα

στην κορυφή της βαθμολογία.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την μεγάλη νίκη των «Reds» τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Βρισκόμαστε πάρα πολύ μακριά τους, απλά δείτε τον βαθμολογικό πίνακα. Έχουν το momentum. Σκόραραν επτά γκολ εκτός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και είδα πόσο καλά έπαιξαν κόντρα στην Τότεναμ. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητα της Λίβερπουλ και για το πόσο καλή είναι, είπα όμως στα παιδιά να το ξεχάσουν και να σκέφτονται τα καλά πράγματα. Όταν είσαι ένατος στη βαθμολογία, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ανέβεις όγδοος και έπειτα έβδομος.

Έπειτα προσπαθείς να προκριθείς στο Europa League και στη συνέχεια στο Champions League και μετά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε στην κορυφή, γιατί έχουμε χάσει βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός των Πολιτών.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα