Γκολάρα ο Μεξές, Ροσονέρο το derby!

Στο πρώτο Derby della Madonnina της σεζόν νικήτρια αναδείχθηκε η Μίλαν που επικράτησε 1-0 της Ιντερ χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Φιλίπ Μεξές.

Ο αγώνας έγινε στην Κίνα και την πόλη Shenzhen στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά, International Champions Cup, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να χρησιμοποιεί κυρίως νεαρούς παίκτες. Στο πρώτο μέρος η Μίλαν ήταν η ομάδα με τις

καλύτερες φάσεις, με τον Νιανγκ να χάνει στο 13' στο τετ-α-τετ από τον Καρίσο και προς το τέλος του πρώτου μέρους, Μάτρι και Νιανγκ βρέθηκαν μόνοι τους και κατάφεραν να χάσουν την ευκαιρία. Το πρώτο μέρος βγήκε με 0-0.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έβαλε στο 60' στο ματς Κάρλος Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο, οι οποίοι συνδυάστηκαν άμεσα και οι Ροσονέρι κέρδισαν κόρνερ. Από την εκτέλεση του Μποναβεντούρα ο Μεξές έπιασε το βολέ από το όριο της περιοχής πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος και πέτυχε ένα μαγικό γκολ στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι (1-0). Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπάκα ανάγκασε τον Καρίσο σε επέμβαση και ο Ζαπάτα μπλόκαρε το σουτ του Ικάρντι. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 ο Νοτσερίνο είδε κόκκινη για δυνατό μαρκάρισμα στον Κόβατσιτς.

Μίλαν (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Λόπεθ (46' Αμπιάτι), Καλάμπρια, Αλεξ (46' Μεξές), Ελι (46' Ζαπάτα), Ντε Σίλιο (78' Παλέτα), Ντε Γιονγκ (46' Μοντολίβο), Πόλι (46' Χοσέ Μάουρι), Μπερτολάτσι (46' Νοτσερίνο), Χόντα (46' Μποναβεντούρα), Νιανγκ (60' Λουίζ Αντριάνο), Μάτρι (60' Μπάκα).

Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Καρίσο (76' Μπέρνι), Σαντόν (59' Ντ' Αμπρόζιο) (76' Ρανόνια), Αντρεόλι, Πόπα (80' Κόβατσιτς), Ναγκατόμο (77' Ζουάν Ζεσούς), Γκνουκούρι (75' Γκουαρίν), Ταϊντέρ (59' Μπρόζοβιτς), Μπαλντίνι, Ντελγάδο (59' Ερνάνες), Ντιμάρκο (59' Κοντογκμπιά), Λόνγκο (76' Παλάσιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα