Γκέλα; Ούτε γι' αστείο

Τρεις εβδομάδες χωρίς νίκη είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να χάνει από Ανόρθωση, Ρεάλ και Τότεναμ και να αναδεικνύεται ισόπαλη εκτός έδρας με τον Άρη. Πέραν των απωλειών βαθμών, προβληματισμό φέρνει και η επιθετική αφλογιστία καθώς σε κανένα από αυτά τα παιγνίδια δεν σκόραρε η ομάδα του Δώνη.

Ενόψει του σημερινού (20:00) αγώνα με την Αλκή για την 5η αγωνιστική, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιδιώξουν νέο ξεκίνημα, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Γνωρίζουν όλοι στην ομάδα

πως δεν υπάρχει περιθώριο να κάνουν τρίτη συνεχόμενη γκέλα στο πρωτάθλημα. Σ’ έναν μαραθώνιο που αναμένεται δύσκολος λόγω της εικόνας που παρουσιάζουν και οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου, τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο. Και ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει εκ νέου βαθμούς.

Το ζητούμενο για τον Γιώργο Δώνη είναι να μπορέσει να παρουσιάσει ένα φρέσκο σύνολο με καθαρό μυαλό, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Είδαμε και μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίθηκαν λόγω της σωματικής και κυρίως της ψυχολογικής κούρασης. Στοιχείο που υπάρχει και τώρα λόγω της υπερπροσπάθειας που έκαναν οι ποδοσφαιριστές κόντρα στην Τότεναμ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έτρεξαν αρκετά και φυσιολογικά σπατάλησαν δυνάμεις. Σε αυτό προσθέτουμε και την πίεση που έχει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι για να πάρει τη νίκη.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να προβεί σε διαφοροποιήσεις σε όλες τις γραμμές. Όποιοι και να αγωνιστούν, βέβαια, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός για όλους. Η νίκη που θα στείλει την ομάδα με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου με την επανέναρξή του να επιδιώξει το νικηφόρο σερί. Η αποτελεσματικότητα στο σημερινό ματς είναι κάτι που θεωρείται επιβεβλημένο, καθώς όπως είδαμε στο τελευταίο παιγνίδι κόντρα στην Τότεναμ, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες κοστίζουν και δημιουργούν πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα