Γκασόλ για Κόμπε: "Μου χτύπησε την πόρτα στη 1:30 το βράδυ"

Ο Πάου Γκασόλ είπε αντίο στον Κόμπε Μπράιαντ περιγράφοντας τη σχέση που ανέπτυξαν στους Λέικερς.

Μια άγνωστη ιστορία από την πρώτη γνωριμία τους εκμυστηρεύτηκε ο Πάου Γκασόλ αποχαιρετώντας τον Κόμπε Μπράιαντ πριν από το τελευταίο παιχνίδι του. Ο Ισπανός σέντερ, ο οποίος δίπλα στον "Black Mamba" κατέκτησε δύο τίτλους με τους Λέικερς, αναφέρθηκε σ' εκείνη τη βραδιά που ο Κόμπε τού χτύπησε την πόρτα τα ξημερώματα.

"Την πρώτη ημέρα μου στους Λέικερς, συνάντησα την ομάδα στο Ριτζ της

Ουάσινγκτον και στις 1:30 το πρωί κάποιους μου χτύπησε την πόρτα. Αργότερα ανακάλυψα ότι ο Κόμπε δεν κοιμάται πολύ. Κάθισα στο κρεβάτι και αυτός στο τραπέζι δίπλα στην τηλεόραση. Με καλωσόρισε στην ομάδα και μου είπε πως ήρθε η ώρα. Ένιωθε ότι μπορούσα να τους πάω στην κορυφή ξανά και ήθελε να είναι σίγουρος ότι το ξέρω. 'Είναι η ευκαιρία μας' μου είπε. Ταιριάξαμε ιδανικά, η συνεργασία μας μας δούλεψε από την αρχή".

Προσέθεσε επίσης πως "όταν μοιράζεσαι τα αποδυτήρια με τον Μπράιαντ καταλαβαίνεις καθημερινά πόσο αληθινά μεγάλος είναι και δεν είναι από τύχη".

Σημείωσε ακόμα ότι "με ενέπνευσε να γίνει καλύτερος, ν' αντιληφθώ το παιχνίδι από πιο αναλυτική σκοπιά".

"Μου λείπει η παρουσία του, η συμπεριφορά του. Αυτή που δεν έχουν πολλοί παίκτες. Όντας δίπλα στον Κόμπε επηρεάστηκε η ζωή μου", κατέληξε ο Γκασόλ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Μπουλς γιατί "θέλω να πετύχω όσα περισσότερα στα χρόνια που μου απέμειναν. Θέλω να είμαι κομμάτι κάτι ξεχωριστού ξανά".

Keywords
Τυχαία Θέματα