Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα γηπεδούχων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Βόλφσμπουργκ μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Ίντερ στη «Βόλφσβαγκεν Αρένα».Τα λάθη του Καρίσο εκμεταλλεύτηκε η Βόλφσμπουργκ η οποία πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ίντερ για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League.Οι «νερατζούρι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Παλάσιο ύστερα από ασίστ του Ικάρντι. Η αντίδραση των «λύκων» ήρθε στο 28’ όταν ο Νάλντο με κεφαλιά και κακή

αντίδραση του Καρίσο έκανε το 1-1.Στο 64’ ο Καρίσο έκανε λάθος στην άμυνα με τον Βιεϊρίνια να δίνει έτοιμο γκολ στον Ντε Μπρούιν για να γίνει το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Βέλγο που πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ , έκανε νέο λάθος ο Καρίσο για να γίνει το τελικό 3-1 στο 76’.ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Νάλντο, Νότσε, Ροντρίγκεζ, Καλιγκιούρι, Ντε Μπρούιν, Σούρλε (46’ Τρες), Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Βιεϊρίνια (87’ Πέρισιτς), Ντοστ (70’ Μπέντνερ).

ΙΝΤΕΡ: Καρίσο, Χουάν, Σαντόν (82’ Κουζμάνοβιτς), Ρανόκια, Ντ’ Αμπρόσιο, Γκουαρίν, Μεντέλ, Ερνάνες (58’ Βίντιτς), Παλάσιο, Ικάρντι, Σατσίρι (82’ Κόβασιτς).

Κλαμπ Μπριζ – Μπεσίκτας 2-1

Για το δεύτερο μέρος κρατούσαν τα… καλά Κλαμπ Μπριζ και Μπεσίκτας με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1 κάνοντας την ανατροπή.Μικρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Κλαμπ Μπριζ η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Μπεσίκτας εντός έδρας για να χρειαστεί έστω την ισοπαλία στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης για να πάρει την πρόκριση.Ο Τόρε στο 46’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μετά από ωραία ενέργεια. Η αντίδραση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 62’ με γκολ του Ντε Σούτερ για να γίνει το τελικό 2-1 από το πέναλτι του Ρεφαέλοφ στο 79’.ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Ρίαν, Ντε Φο (61’ Ουλάρε), Ντουάρτε, Μεουνιέρ, Ντε Μποκ, Μεσέλε, Μπομπό (46’ Γκεντόθ), Σίμονς, Ρεφαέλοφ, Βόρμερ, Ντε Σούτερ (86’ Ντιρκς).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκιόνεν, Κουρτουλούς, Γκιουλούμ, Οπάρε, Τέρε, Καβλάκ, Οζιακούπ (73’ Φρέι), Αρσλάν, Μπα, Σαχάν (83’ Πεκτεμέκ).

Ντνίπρο – Άγιαξ 1-0

Κάνοντας το… κλασικό της παιχνίδι, η Ντνίπρο πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Άγιαξ παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισε η Ντνίπρο στην αναμέτρησή της με τον Άγιαξ όπου επιβλήθηκε 1-0 για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τη σημαντική νίκη χάρη στο τέρμα του Ζοζούλια στο μισάωρο το οποίο αποδείχθηκε και αρκετό.ΝΤΝΙΠΡΟ: Μποΐκο, Εζίδιο, Ντούγκλας, Φεντέτσκι, Σεμπεριάτσκο, Μπεζούς (58’ Μπρούνο Γκάμα), Φεντόρτσικ, Ροτάν, Κονοπλιάνκα (82’ Σάκοφ), Σελέζνιοφ (76’ Κάλινιτς), Ζοζούλια.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Μπόλεσεν, Βίργκεβερ, Κλάασεν, Σερέρο (60’ Σινγκράβεν), Μπάζοερ, Μιλίκ (77’ Ζίβκοβιτς), Σόνε (61’ Κίσνα), Ελ Γκάζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα