Γιουρόπα Λίγκ: Έκανε το πρωτο βήμα η Φενέρ

Έπειτα από ένα 90λεπτο μονότερμα, η Φενέρ επικράτησε μόνο 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Σόουζα και η ομάδα του Περέιρα έκανε παραπάνω από τη μισή δουλειά για την πρόκριση.

Πραγματοποιώντας ισοπεδωτική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Φενέρ επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας, με το σκορ να αδικεί τους Τούρκους που αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια μπορούσαν να φτάσουν το δείκτη σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

Άνθρωπος

του αγώνα για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα ήταν ο αμυντικός χαφ Σόουζα που κατάφερε στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν να κάνει τη δουλειά που δεν μπόρεσαν τα μεγάλα «αστέρια» της ομάδας, Φαν Πέρσι και Νάνι.

Στο 18’ ο Γκοκχάν Γκιονούλ έβγαλε τη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, πιστοποιώντας την υπεροχή από πολύ νωρίς στο ματς.

Το 2-0 διαμόρφωσε στο 72’ και έπειτα από σωρεία χαμένων ευκαιριών, όταν από τα αριστερά αυτή τη φορά ο Ερκίν έκανε τη σέντρα και με δεξί πλασέ, ο Σόουζα δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

Φενέρμπαχτσε – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0
(18’, 72’ Σόουζα)

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Ματς των 20:00

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός
Ντόρτμουντ – Πόρτο
Μίτιλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Φιορεντίνα – Τότεναμ
Σεβίλλη – Μόλντε
Σεντ Ετιέν – Βασιλεία
Βιγιαρεάλ – Νάπολι

Ματς των 22:05

Άουγκσμπουργκ – Λίβερπουλ
Σιόν – Μπράγκα
Γαλατασαράι – Λάτσιο
Μαρσέιγ – Αθλέτικ Μπιλμάο
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Σάλκε
Σπάρτα Πράγας – Κράσνονταρ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπάγερ Λεβερκούζεν
Βαλένθια – Ραπίντ Βιέννης

Keywords
Τυχαία Θέματα