Γιώργος Κοσμα: « Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο τεχνικός της Αγίας Νάπας, Γιώργος Κοσμά.

Τόνισε ότι θα δώσουν τη μάχη , μέχρι το τέλος για να κυνηγήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την παραμονή στην κατηγορία.Αναλυτικά:« Μπορώ να πω ότι σε αυτούς τους 2 μήνες που είμαι στην ομάδα , κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και θα μπορούσαμε να παίρναμε περισσότερους από τους εφτά βαθμούς που πήραμε μέχρι τώρα Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να κοιτάζουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, χωρίς κανένα φόβο. Σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε

σε βαθμολογικό κέρδος, ανεξαρτήτου μεγέθους του αντιπάλου. Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγούμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Αυτό το αποδείξαμε όταν κερδίσαμε την Ομόνοια και όταν πήραμε ισοπαλία από τον Ερμή , όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0.Ενίσχυση: Γίνονται διεργασίες για να ενδυναμώσουμε την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Υπογράψαμε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μούσα Μγκουνι ο οποίος ήταν άτυχος τα τελευταία δύο χρόνια, με τραυματισμούς . Τώρα είναι καλά στην υγεία του και θα γίνει προσπάθεια να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Είμαστε σε προχωρημένες επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα