Γιλντιρίμ: Μπορούμε να σας εξαφανίσουμε σε Αιγαίο&Μεσόγειο

Νέες απειλές από Τουρκία, αυτή την φορά από τον Μπιναλί Γιλντιρίμ. Σε δηλώσεις του, ο Τούρκος Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό μπορεί να εξαφανίσει κάθε απειλή τόσο σε Αιγαίο όσο και σε Μεσόγειο.

Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας έχει τη δύναμη να εξαφανίσει κάθε είδους "κίνδυνο" στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο υπό οποιαδήποτε συνθήκη και συγκυρία» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στη διάρκεια των εγκανίων υποβρυχίου

τρίτης γενιάς στον Μαρμαρά.

Διαβάστε εδώ σχετικά τις δηλώσεις Βίτσα: Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας στα κυριαρχικά μας

«Κανείς να μην κάνει λάθος υπολογισμούς» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για «τελική προειδοποίηση προς τους Έλληνες».

Διαβάστε επίσης: Ερντογάν: Καλεί τους Τούρκους σε ετοιμότητα για επιστράτευση

«Το ξεκαθαρίζω από αυτό το βήμα… Υπό οιεσδήποτε συνθήκες, η Τουρκία, το πολεμικό ναυτικό της και κάθε όπλο της, έχουν την ικανότητα να εξαλείψουν κάθε είδους απειλή, αν χρειαστεί. Κανείς να μη κάνει αυτό το λάθος» πρόσθεσε ο Γιλντιρίμ.

Το τουρκικό κανάλι Haber7 κάνει λόγο για «τελική προειδοποίηση σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους».

Ελλαδικά Μέσα ερμηνεύουν την δήλωση αυτή ως απάντηση στον αναπληρωτή ΥΠΑΜ, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε "πρέπει να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές οποιοσδήποτε επιχειρήσει τσαμπουκά στο Αιγαίο... Έχουμε ισχυρό στόλο και αεροπλάνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιλντιρίμ, Μπορούμε, ΑιγαίοampampΜεσόγειο,gilntirim, boroume, aigaioampampmesogeio