Για άμεσο και έμμεσο κέρδος

Στην Πάφο κλείνει η ΑΕΚ την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και η αποστολή της είναι μίας επιλογής. Δεν έχει περιθώριο να αφήσει βαθμούς, πρέπει να επιστρέψει στη Λάρνακα με το τρίποντο. Για να έχει άμεσο και έμμεσο κέρδος.

Από τη μια για να διατηρήσει την απόσταση από τις δύο πρώτες θέσεις και αναλόγως του αποτελέσματος στη Λεμεσό να κερδίσει ή θέση ή αποστάσεις. Εύκολο δεν θα είναι: Η Πάφος νιώθει μία σχετική ασφάλεια στη βαθμολογία, αλλά κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Παράλληλα η αλλαγή προπονητή έχει φέρει και βελτιωμένη εικόνα

στην αντίπαλο της ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς ξέρουν φυσικά ότι η ροή του αγώνα και σε μεγάλο βαθμό η έκβασή του, εξαρτάται από τους ίδιους. Είναι καλύτερη ομάδα, άρα μπορεί να επιβληθεί. Σαφώς και η απουσία του Τολμές είναι πολύ σημαντική, αλλά ο Γιάννου μπαίνει στο πετσί της ομάδας. Ψάχνει το γκολ μεν, αλλά κάνει ήδη εξαιρετική δουλειά στην κορυφή. Ο Τρισκόφσκι σκόραρε δις με τον Εθνικό και αυτό είναι ένα σημάδι ότι επιστρέφει δριμύτερος. Ο Σκοπιανός είναι μεγάλο κεφάλαιο στην υπόθεση-γκολ.
Στα εκτός
Ένας τομέας όπου η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώσει δραστικά τα στατιστικά της είναι οι εκτός έδρας επιδόσεις της. Είναι αήττητη στην "Αρένα" έχοντας 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες, αλλά εκτός έδρας μετρά 5 ήττες (οι 4 σε ντέρμπι). Η πραγματικότητα είναι πως στις εκτός έδρας εξορμήσεις, όπου είναι το φαβορί, τα πάει πολύ καλά, αφού σε 7 τέτοιους αγώνες μετρά έξι νίκες και μία ήττα (από τη Νέα Σαλαμίνα). Από γενικής λοιπόν στατιστικής άποψης, στα παιχνίδια με βαθμό δυσκολίας όπως το σημερινό, έχει το πάνω χέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Για άμεσο και έμμεσο κέρδος,