Γιατί ο Κορέια κατέληξε στην Ανόρθωση και όχι στην Ομόνοια

Το παρασκήνιο της μη μεταγραφής του Άντερσον Κορέια στην Ομόνοια αποκάλυψε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ο πρώην προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Active, αναφέρθηκε αρχικά στο αν είχε ενημερωθεί για τη συμφωνία του Βραζιλιάνου (όπως και του συμπαίκτη του Σαρλς Ελουντού) να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν το δεύτερο παιχνίδι των δύο συλλόγων στο κύπελλο.

«Επίσημα δεν είχαμε ενημερωθεί,

δεν γνωρίζαμε κάτι. Όμως, εγώ το κατάλαβα αρκετό καιρό πριν, όταν δεν ήθελαν να υπογράψουν ανανέωση. Ήθελαν να φύγουν, ήταν φανερό, διαφορετικά θα υπέγραφαν», σχολίασε ο Ελλαδίτης προπονητής.

«Τον Κορέια τον είχαμε κρατήσει παρά τη θέλησή του. Τον ήθελε η Ομόνοια, ενώ το ίδιο διάστημα (σ.σ. καλοκαίρι του 2019) είχαμε πρόταση και για τον Ρομάν Γκολομπάρτ από το Ισραήλ. Αποφασίσαμε να πουλήσουμε έναν από τους δυο και έτσι επιλέξαμε την καλύτερη προσφορά και κρατήσαμε τον Κορέια με το ρίσκο να τον χάσουμε χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα», αποκάλυψε ο Πουρσαϊτίδης.

«Κάποιες κακές γλώσσες τότε έλεγαν ότι δεν τον έδωσα στην Ομόνοια για να τον δώσω στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα κάποιοι άλλοι ότι θα τον έπαιρνα και μαζί μου (γέλια)», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα