Γι' αυτό πήγε στον ΟΦΗ ο Πραξιτέλης Βούρος (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Πραξιτέλης Βούρος πάτησε το χορτάρι του Γεντί Κουλέ και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι η πορεία των Κρητικών τον έπεισε να μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Πάικτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Πραξιτέλης Βούρος. Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ φόρεσε την φανέλα της νέας του ομάδας, πάτησε στο Γεντί Κουλέ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο OFI
TV.

Ο Βούρος τόνισε ότι η είσοδος κάποιων ανθρώπων στον ΟΦΗ, αλλά και το πρότζεκτ που δημιουργούν, τον έπεισε να μετακομίσει στην Κρήτη: "Θεωρώ ότι η περσινή χρονιά λειτούργησε σημαντικά για να σκεφτώ την πρόταση του ΟΦΗ. Επίσης, η είσοδος κάποιων ανθρώπων στην ομάδα με έπεισε, δημιουργούν ένα ωραίο πρότζεκτ. Όταν βλέπει μία τέτοια εικόνα ένας ποδοσφαιριστής και μαθαίνει για το καλό κλίμα, ξέρει ότι θα εξελιχθεί ως παίκτης και ως άνθρωπος".

Όσον αφορά την νέα σεζόν, τόνισε: "Η ομάδα την περσινή χρονιά δημιούργησε την βάση για να κάνουμε εμείς το βήμα παραπάνω φέτος. Μαζί με όλα τα παιδιά, θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ: "Η βασική προϋποθέση είναι να βρίσκεται ο κόσμος μαζί μας. Ξέρω ότι η δυναμική του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνω τα πάντα για να φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο με χαμόγελα".

Keywords
Τυχαία Θέματα