Γιαννόπουλος: Συνεργασία με SupportCY-Reaction για εντοπισμό αναγκών πληγέντων

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και ο Οργανισμός REACTION συνεργάζονται για τις ανάγκες των πληγέντων των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Σε δελτίο Τύπου που στάλθηκε στα ΜΜΕ νωρίτερα από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρεται ότι έγινε σύσκεψη την Τρίτη μεταξύ των τριών φορέων και

αποφασίστηκε η στενή και συνεχής παρακολούθηση των αναγκών που προκύπτουν καθημερινά και τα επόμενα βήματα θα υλοποιηθούν σε συνεννόηση και με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: LIVE: Πύρινος εφιάλτης δίχως τέλος στην Ελλάδα-Πολλά μέτωπα και εκκενώσεις

Μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα ο πρόεδρος  του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε πως, «νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς της Κύπρο που με τους πυροσβέστες της δίνουν μάχη σ και είναι στο πλευρό της Ελλάδας. Είναι πάντοτε κοντά μας».
Εξήγησε πως «μετά τις προηγούμενες καταστροφές όπως στο Μάτι, δημιουργήθηκε το SupportCy που είμαστε ευγνώμονες που είμαστε μέλος της προσπάθειας. Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με SupportCy και Reaction έχει αποφασιστεί να δούμε τα προβλήματα και τις ανάγκες  που δημιουργούνται σ΄ όλα τα μέτωπα πλέον προκειμένου να είμαστε ουσιαστικοί στη βοήθεια που θα προσφέρουμε. Να μην κάνουμε κινήσεις σπασμωδικές».

«Είμαστε έτοιμοι από αύριο να σταθούμε κοντά στους πληγέντες και να τους στηρίξουμε», είπε τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα