Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για την ΑΕΛ - Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς

Η ΑΕΛ αν και προηγήθηκε με τον Τσέποβιτς, τελικά δέχθηκε την ισοφάριση σε 1-1 από τον Ζουμπίρ σε χρόνους καθυστερήσεων, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στις 12 Αυγούστου στο Μπακού ο επαναληπτικός αγώνας.

Το πρώτο ημίχρονο στην "Αρένα" ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα καθώς τόσο η ΑΕΛ

όσο και η Καραμπάχ δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τις μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.  Ο Τσέποβιτς είχε σκοράρει στο 6ο λεπτό όμως ήταν εκτεθειμένος και σωστά δεν μέτρησε το τέρμα. Στο 20ο λεπτό, όμως, ο Χουσεΐνοφ κράτησε τον Τσέποβιτς εντός περιοχής με τον ρεφ του αγώνα να μην σφυρίζει την παράβαση. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ επιθετικά, και με το καλημέρα είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ζουμπίρ. 

Ισοφάρισαν, προκάλεσαν και έδειξαν τις προθέσεις τους

Στην συνέχεια η ΑΕΛ έφερε ξανά σε ισορροπία τον αγώνα και στο 61ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Τόρες. Έξι λεπτά μετά η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε πέναλτι όταν ο Mογκομεντάλιεφ ανέτρεψε τον Πελέ, πλάγια εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσέποβιτς ο οποίος ήταν εύστοχος δίνοντας στο 69' προβάδισμα στην ΑΕΛ.  

Όλα κυλούσαν ομαλά για την ΑΕΛ, με το υπέρ της σκορ, όμως, σε χρόνους καθυστερήσεων, στο τρίτο από τα έξι λεπτά που έδειξε ο διαιτητής του αγώνα, η Καραμπάχ έφερε τον αγώνα στα ίσια. Σε μια αντεπίθεση ο Ζουμπίρ βγήκε μόνος απέναντι από τον Βοζίνια, τον πλάσαρε κάνοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Να σημειωθεί, πως μετά το τέρμα της Καραμπάχ, προκλήθηκε ένταση στον πάγκο της που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα καθώς ποδοσφαιριστές και διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια. Μετά από κάποια λεπτά ο αγώνας άρχισε για τρία λεπτά, χωρίς κάτι το αξιόλογο. 

Η ΑΕΛ αν αποκλείσει την Καραμπάχ ακολούθως θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Breidablik (Ισλανδία) -  Αμπερντίν (Σκωτία) για τα Play-offs της διοργάνωσης. Στην Κύπρο ο πρώτος αγώνας.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα