«Για τον ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι άρχισε μετά το 80ό λεπτό;»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ Sports ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, τοποθετήθηκε για…

…τις δηλώσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ: «Διάβασα και άκουσα τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου. Ως Ανόρθωση θεωρούμε απαράδεκτο ο ΑΠΟΕΛ και ο Πετεβίνος να κάνουν υποδείξεις στην ομάδα μας πώς θα συμπεριφερθούμε. Κρίνεται από εμάς το πώς θα αντιδράσουμε και όχι

από τον Πετεβίνο.

Ελπίζω να κρατά μπλοκάκι για να σημειώσει τις κίτρινες που έπρεπε να δεχθεί η Ανόρθωση. Φάουλ με το γόνατο στον Νταουσβίλι από τον Σόουζα. Το πέναλτι στον Ντούρις από τον Μερκή. Μια κίτρινη κάρτα στον Πάβλοβιτς για αγκωνιά στον Λόρια. Όσο για την αναφορά για το ότι η Ανόρθωση πήγε για να μην χάσει: Το παιχνίδι ξεκίνησε μετά το 80ό λεπτό; Πριν από αυτό δικαιούμασταν δυο πέναλτι. Λογικά είδε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, γιατί η πρώτη τελική φάση είναι μετά το 70’. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής».

…το ντέρμπι: «Είχε ένταση, μονομαχίες και θα μπορούσε όποια ομάδα πέτυχε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Δικαιούμασταν δυο πέναλτι. Ο προπονητής έδειξε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

…την εκτός έδρας συγκομιδή: «Αν δει τους αριθμούς στα εκτός, έχουμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα είναι λογικό να έχουν καλύτερη εικόνα στα εντός. Δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει, όμως σαφώς θέλουμε να το βελτιώσουμε. Βλέποντας τους αριθμούς, δεν είναι ένα κομμάτι που μας προβληματίζει. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να παραμείνουμε στην κορυφή».

…την αυριανή Άτυπη Γενική Συνέλευση: «Έχουμε τη δική μας θέση και θα την εκφράσουμε αύριο. Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν και καλοί διαιτητές. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε. Οι ξένοι διαιτητές θα πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα μπορούσαν να γίνουν τα χθεσινά λάθη από ένα ποιοτικό διαιτητή».

…τους ξένους διαιτητές: «Αν είναι ένας τρόπος να φύγει η προκατάληψη, θα φανεί στην πορεία. Να έρθουν διαιτητές που θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Να βοηθήσουν όλοι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις θα είναι πολύ ψηλές στα ντέρμπι».

…τα αγωνιστικά: «Ο Νταουσβίλι είναι εκτός. Ένα πρόβλημα στην μύτη αντιμετωπίζει ο Λόρια, αλλά θα είναι έτοιμος. Είναι εκτός ο Μαργκάσα, ανεβάζει ρυθμούς ο Οκριασβίλι»

Keywords
Τυχαία Θέματα