Υπόγειος «πόλεμος» σε Ακιντζί για σπίτι στο ...Λας Βέγκας (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Tην υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» της 26ης Απριλίου στα κατεχόμενα ανακοίνωσε χθες ο ηγέτης του ψευδοκράτους Μουσταφά Ακιντζί.   Όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών αυξάνεται και o «πόλεμος» δηλώσεων και επικρίσεων από ομάδες τις αντιπολίτευσης.

Ένα από τα θέματα τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης είναι τα οικονομικά στοιχεία και το «πόθεν έσχες» του κατοχικού ηγέτη το οποίο  δημοσίευσε ο ίδιος την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.  Η Yeni Duzen,  αναφέρει πως σχετικά με τα τραπεζικά δεδομένα, υπάρχει από κοινού λογαριασμός 18,861.616

ευρώ με την σύζυγό του και άλλοι λογαριασμοί. Σε άλλη τράπεζα υπάρχει ποσό 19,926.978 ευρώ, καθώς και 4,012.388 ευρώ σε λογαριασμό της γυναίκας του Μεράλ Ακιντζί. Στο «πόθεν έσχες» του κατοχικού ηγέτη υπάρχουν και άλλα μικροποσά, καθώς και χρέη προς τράπεζες.

Σύμφωνα με το τ/κ δημοσίευμα η Μεράλ Ακιντζί διαθέτει και περιουσία στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο που αποκτήθηκε το 1990. Επιπλέον, στο όνομα της γυναίκας του υπάρχει και ένα όχημα μάρκας Hundai (αξίας 15.000 περίπου ευρώ) και ένα αυτοκίνητο Mercedes που χρησιμοποιεί η κόρη τους

Ωστόσο  τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στο twitter από διάφορους λογαριασμούς έγγραφα που «αποκαλύπτουν» ότι μέλη της  οικογένειάς του, είχαν δοσοληψίες με σπίτι στο Λας Βέγκας.  Συγκεκριμένα στα πιο κάτω έγγραφα φαίνεται ότι ένα σπίτι στο Λας Βέγκας της πολιτείας της Νεβάδα υπήρξε αντικείμενο εμπορικής συναλλαγής.

Το κατά πόσο αυτά τα έγγραφα αποτελούν προϊόν πλαστογράφησης ή φωτομοντάζ εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό. Ωστόσο τα στοιχεία  αναδημοσιεύτηκαν πριν από καιρό  και από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ψευδοκράτους όπως η  Δρ. Emete Gözügüzelli.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο ηγέτης του Κόμματος Αναγέννησης (των εποίκων) Ερχάν Αρικλί είπε σε δηλώσεις του ότι το κόμμα του θα στηρίξει όποιον είναι αντίπαλος του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις «προεδρικές εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα