«Για το όνομα και την ιστορία της Ανόρθωσης»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τον προγραμματισμό μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Πρώτη τοποθέτηση: «Σίγουρα παρ’ ότι δεν πήραμε τις νίκες με ΑΠΟΕΛ και Ερμή, δεν πήραμε βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην Ομόνοια μας αφήνει πίσω. Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τα τρίποντα για το όνομα και την ιστορία της Ανόρθωσης. Αν έρθουν τα αποτελέσματα και βγούμε στην Ευρώπη

θα είναι καλοδεχούμενα».

Για τον συνδυασμό αποτελεσμάτων: «Πάνω από όλα θα πρέπει να κερδίσουμε εμείς. Να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και δούμε μετά τα άλλα αποτελέσματα».

Για το παράπονο του Πάους προς τους παίκτες: «Το θεωρούμε δικαιολογημένο το παράπονο του προπονητή. Σε ένα καθοριστικό παιχνίδι οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους. Δυστυχώς ήταν ένα παιχνίδι που βρεθήκαμε με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Κάπου δεν καταφέραμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Αυτά είναι τα δεδομένα του ρόστερ. Ήταν μικρό ωστόσο τα πράγματα στη νέα χρονιά θα είναι διαφορετικά. Υπάρχει η βάση και θα κτίσουμε πάνω σ’ αυτήν».

Για τον προγραμματισμό: «Διαφορετικός θα είναι να βγούμε στην Ευρώπη και διαφορετικός αν δεν βγούμε. Θα ολοκληρωθεί η χρονιά και μετά θα αποφασίσουμε. Γίνονται συναντήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τα δημοσιεύματα Καμίνσκι: «Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην Ανόρθωση. Η προσπάθεια είναι για δανεισμό για ένα χρόνο και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα