Για ιδανικό ντεμπούτο και το πρώτο διπλό της χρονιάς

Σε τέσσερις ώρες (19:00), η Ομόνοια θα δώσει το πρώτο επίσημο της παιχνίδι για την χρονιά, με τους "πράσινους" να φιλοξενούνται από την Δόξα στο Μάκάρειο στάδιο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υπάρχει αγωνία για την νέα... Ομόνοια των Μπεργκ-Λάρκου, αφού διαφορετικό είναι να παίζει η ομάδα φιλικά παιχνίδια και διαφορετικό να δίνει επίσημους αγώνες. 

Μοναδικό ζητούμενο είναι το πρώτο διπλό της χρονιάς, οι πρώτοι τρεις βαθμοί και το ιδανικό ντεμπούτο του τεχνικού της Ομόνοιας. Ο Νορβηγός τεχνικός των "πρασίνων"

σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφέρει ότι η ομάδα του δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες, όμως τα διαπιστευτήρια και οι πρώτες εντυπώσεις θα φανούν εντός των τεσσάρων γραμμών. 

Η Ομόνοια κάνει αρχή από εκτός έδρας παιχνίδι, οι φίλοι της ομάδας περιμένουν μία καλή εμφάνιση για τα σημερινά δεδομένα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό οι ομάδες αυτό το διάστημα να μην είναι απόλυτα έτοιμες, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού ο Μπεργκ όπως και ο Γιόρντι Γκόμεθ στις δηλώσεις του, δήλωσαν ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. 

Για τον σημερινό αγώνα, ο Μπέργκ δεν υπολογίζει στους Κατελάρητ, Λοΐζου, Νικολάου, Κυριακίδης, Ραμίρεζ, Χαραλάμπους και Κακουλλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα