Για 2η φορά θύμα fake αναρτήσεων ο Ν.Τορναρίτης-Υποστήριξη από Άθω

Είναι η δεύτερη φορά που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης πέφτει θύμα των «γνωστών - αγνώστων» διαδικτυακών trolls, τα οποία έχουν στόχο να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη και να πλήξουν την εικόνα πολιτικών - και όχι μόνο - προσώπων.

Μάλιστα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης - προς τιμήν του - ήταν ο πρώτος που έσπευσε με σχόλιο στην επίμαχη ανάρτηση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται για αληθινή ανάρτηση του κ. Τορναρίτη, αλλά για fake

ανάρτηση.

Όλα άρχισαν όταν fake λογαριασμός στο Twitter που φέρει ψευδώς το όνομα του κ. Τορναρίτη, προέβη σε ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις. Στην εν λόγω ανάρτηση ο κ. Τορναρίτης φερόταν να υποστήριζε ότι οι Τ/κ έχουν δικαίωμα να πανηγυρίζουν τους βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας, «καθώς ήρωες δεν έχουμε μόνο εμείς».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ανυποψίαστοι χρήστες του διαδικτύου έπεσαν και αυτοί θύματα της fake ανάρτησης, μ' αποτέλεσμα να προκληθεί «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων.

Τα πράγματα ήρθε να βάλει στη θέση τους ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης, ο οποίος διαβεβαίωσε αρκετές φορές τους χρήστες του διαδικτύου που αντιδρούσαν στην εν λόγω ανάρτηση ότι όλα αποτελούσαν προϊόν fake λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε στις φωτογραφίες όλα όσα έγιναν στο Twitter:

Keywords
Τυχαία Θέματα