ΓΕΣΥ: «Κάρφωσε» ασφαλιστική εταιρεία ο Ανδρέας Αποστόλου

Ανάρτηση που θα συζητηθεί από τον εκπρόσωπο Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Ανδρέα Αποστόλου.

Ο κ. Αποστόλου, ο οποίος είναι υπέρμαχος από την πρώτη στιγμή του ΓΕΣΥ, σε πρόσφατη ανάρτηση του γνωστοποίησε σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στο πρόσφατο παρελθόν.

«Όταν άκουσα το ελκυστικό ραδιοφωνικό σποτ της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως ιδιωτική ασφάλεια υγείας μπορεί να έχει ο κάθε πολίτης και με κάλεσαν να επικοινωνήσω με ένα από τα μέλη τους για να λάβω προσφορά.

Επικοινώνησα με μια από τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες στην Κύπρο και με έφεραν σε επαφή με ένα από τους ασφαλιστές της εταιρίας», αναφέρει ο Ανδρέας Αποστόλου στην ανάρτηση και συμπληρώνει:

«Ζήτησα, προσφορά για διάφορα ασφαλιστικά σχέδια μεταξύ των οποίων και για ασφάλεια υγείας. Λέγοντας του το ιατρικό μου ιστορικό μου ζήτησε να επισυνάψω στο έμαιλ και διάφορα ιατρικά έγγραφα. Το έπραξα. Χθες έλαβα γραπτή απάντηση και την οποία δημοσιεύω : "Εκείνο που δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να είστε σίγουρος ότι μας λυπεί αυτό".»

Μάλιστα ο κ. Αποστόλου έδωσε στη δημοσιότητα την εν λόγω απάντηση της ασφαλιστικής εταιρείας, υποδεικνύοντας σε όλους να στηρίξουν το ΓΕΣΥ:

Keywords
Τυχαία Θέματα