Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα

MEDIA

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Τετάρτη σε ηλικία 51 ετών η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα, μετά από δύσκολη άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Μετά το τέλος των λυκειακών της σπουδών εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο

ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εν συνεχεία εργάστηκε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του “SKAI”, στον τηλεοπτικό σταθμό “STAR CHANNEL” και την ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη.

Η Σοφία Χατζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της. Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της ανατίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

δημοσιογράφοςΕΣΗΕΑΣοφία ΧαντζάραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα