Γεάδης: Ο ψευδοδήμαρχος δεν αναγνωρίζει τελικά την ΚΔ-Αποδέχεται τον εποικισμό

Δήλωση έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη μετά την απόφαση του λεγόμενου «δημάρχου» της κατεχόμενης Αμμοχώστου, να μην παραστεί τελικά στην αυριανή αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει, «εξ όσων φαίνεται εκ των πραγμάτων, δεν αναγνωρίζει τελικά την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν διαχωρίζει την θέση του από την διχοτόμηση, δεν καταδικάζει την εισβολή και την παράνομη κατοχή των εδαφών μας και αποδέχεται τον εποικισμό της μισής μας Πατρίδας από τους κουβαλητούς της Άγκυρας, σε αντίθεση

με όσα εσκεμμένα προσπαθούν να μας καλλιεργήσουν οι γνωστοί πολιτικοί χώροι». 

Διαβάστε ακόμη: Έκανε πίσω ο «δήμαρχος» Ουλούτσαϊ - Δεν θα παραστεί στην αντικατοχική

Αυτούσια η δήλωση

O ψευδοδήμαρχος των κατεχομένων, Σουλεϊμάν Ολουτσάι ΔΕΝ θα παραστεί στην δικοινοτική εκδήλωση, όπως την έχει καταντήσει ο Δήμος Αμμοχώστου.

Εξ όσων φαίνεται εκ των πραγμάτων, δεν αναγνωρίζει τελικά την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν διαχωρίζει την θέση του από την διχοτόμηση, δεν καταδικάζει την εισβολή και την παράνομη κατοχή των εδαφών μας και αποδέχεται τον εποικισμό της μισής μας Πατρίδας από τους κουβαλητούς της Άγκυρας, σε αντίθεση με όσα εσκεμμένα προσπαθούν να μας καλλιεργήσουν οι γνωστοί πολιτικοί χώροι. 

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με λύπη παρατηρούμε ότι κάποιοι όχι μόνο δεν κατανοούν ότι οι παντελώς εσφαλμένες πολιτικές τόσων χρόνων έχουν αποτύχει, αλλά με εμμονή επιμένουν να μας οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς.

Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι η Κύπρος δεν είναι μοιρασμένη αλλά ημικατεχόμενη και υπάρχει μόνο μια νόμιμη αναγνωρισμένη οντότητα στο νησί, η Κυπριακή Δημοκρατία.

Το ΕΛΑΜ θα βρίσκεται μπροστάρης στον αγώνα για απελευθέρωση και αποτελεί ανάχωμα σε όσους μας οδηγούν στην νομιμοποίηση της διχοτόμησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα