Γ' Κατηγορία: Συνάντηση στο Υπουργείο για επανέναρξη

Την αντίδραση και τον προβληματισμό για τη στασιμότητα του πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας, εξέφρασαν το πρωί της Παρασκευής οι πρόεδροι των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας. Με πανό έξω από το Υπουργείο Υγείας έστειλαν το μήνυμα και ζήτησαν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της Γ' κατηγορίας, μετά την απόφαση για επανέναρξη μόνο του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. Οι ομάδες εξέφρασαν τα παράπονα τους για τον ελλειπή προγραμματισμό και την ασυνεννοησία του κράτους, αφού υποστηρίζουν ότι οι υποδομές της Β' δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από της

Γ' Κατηγορίας.

Πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου των Λυμπιών με τη διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και την ερχόμενη Δευτέρα προγραμματίστηκε συνάντηση του Υπουργού κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου με αντιπροσωπεία των ομάδων της Γ' κατηγορίας. Οι ενδείξεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι θετικές, το θέμα την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί στο Υπουργικό, ενώ οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι το κλίμα είναι θετικό για επανέναρξη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα 27-28 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γapos Κατηγορία, Συνάντηση, Υπουργείο,gapos katigoria, synantisi, ypourgeio