"Μάχες" για μια θέση στην 6άδα

Πέντε ομάδες αναμένεται να δώσουν "μάχες" στις εναπομείνασες δυο αγωνιστικές της α΄φάσης του πρωταθλήματος, με έπαινο τη συμμετοχή τους στο γκρουπ του τίτλου. 

Το πρόγραμμα είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο που αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Η ομάδα που θα κάνει δυο νίκες θα έχει σοβαρές πιθανότητες να εκπληρώσει το στόχο της.

Οι πέντε ομάδες που θα παλέψουν για την 6η θέση είναι: η Δόξα, η Πάφος, ο Ολυμπιακός, ο ΑΠΟΕΛ

και η Νέα Σαλαμίνα. Οι τέσσερις εξ αυτών αγωνίζονται μεταξύ τους σ' αυτήν την αγωνιστική και τα αποτελέσματα θα κρίνουν πολλά ενόψει της τελευταίας στροφής. Οι νικήτριες ομάδες θα παραμείνουν γερά στο κόλπο, ενώ οι ηττημένες θα συμβιβαστούν με την ιδέα του β’ γκρουπ. Η ισοπαλία εννοείται θα βολέψει εκείνες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στην 25η αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και η Δόξα την Πάφο, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα.

Την τελευταία αγωνιστική οι τρεις από τις πέντε ομάδες θα αναμετρηθούν με αντιπάλους από το α’ γκρουπ. Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με την Ομόνοια, η Δόξα με την Ανόρθωση και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ, ενώ η Πάφος και η Σαλαμίνα θα έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι σε Ερμή και Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια των πέντε ομάδων

25η αγωνιστική:
ΑΠΟΕΛ-Σαλαμίνα
Δόξα-Πάφος
Καρμιώτισσα-Ολυμπιακός

26η αγωνιστική
Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Ανόρθωση-Δόξα
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Πάφος-Ερμής
Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα

Η βαθμολογία
Δόξα 29
Ολυμπιακός 28
Πάφος 28
ΑΠΟΕΛ 27
Σαλαμίνα 26
 

Keywords
Τυχαία Θέματα