Γ. Κοσμάς: "Δεν παρασυρόμαστε"

Ακόμα μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια για παραμονή στην Α’ Κατηγορία, πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής η Αγία Νάπα. Κέρδισε τον Εθνικό Άχνας με 1-0 και ως εκ τούτου διατήρησε τις αποστάσεις από Δόξα και Οθέλλο στους τέσσερις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα.

«Παίζουμε καλό οργανωμένο και ορθόδοξο ποδόσφαιρο και έρχονται τα αποτελέσματα», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο προπονητής της ομάδας.

Ο Γιώργος Κοσμάς σχολίασε και το επόμενο παιγνίδι απέναντι στον Οθέλλο.«Το

κάθε παιγνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες, αλλά δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα κρίνει τα πάντα. Προέκυψαν κάποια προβλήματα από το τελευταίο παιγνίδι και θα έχουμε αρκετές απουσίες. Ελπίζω όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κρατήσουμε ή να αυξήσουμε τις αποστάσεις».

Καταλήγοντας ο κύπριος τεχνικός τόνισε ότι δεν παρασύρει την ομάδα το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων και στόχος της Αγίας Νάπα είναι να τερματίσει πάνω από Δόξα και Οθέλλο.«Λέγονται πολλά για τον υποβιβασμό αλλά δεν παρασυρόμαστε. Θέλουμε να τερματίσουμε πάνω από τις δυο ομάδες και να πετύχουμε κάτι ιστορικό για την Αγία Νάπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα