Γ. Κάρουλλα: Είμαστε εδώ κρατώντας ψηλά τη σημαία της υπεύθυνης αντιπολίτευση

Ακούσαμε με πολλή προσοχή τη νέα Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας την κ. Αθηνά Μιχαηλίδου και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πολυσχιδές και δύσκολο έργο της με τις πολλές προκλήσεις που έχουμε μαζί να αντιμετωπίσουμε με συνέργειες και στα πλαίσια πάντοτε διαβούλευσης.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, είμαστε εδώ κρατώντας ψηλά τη σημαία της υπεύθυνης αντιπολίτευσης να υπερθεματίζουμε σε όσα διαφωνούμε αλλά την ίδια στιγμή να εκφράζουμε δημιουργικά πάντα την άποψή μας σε όσες διαφωνίες προκύπτουν.

Την

περίοδο αυτή είναι το μείζον ζήτημα των εξετάσεων τετραμήνων που απασχολεί την κοινωνία. Ως Δημοκρατικός Συναγερμός επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ευθαρσώς πάντα αναφέρουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι των όποιων βελτιωτικών αλλαγών συμφωνηθούν στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου και δομημένου διαλόγου με όλους τους εμπλεκομένους. Ο θεσμός των τετραμήνων έχει και πλεονεκτήματα πάρα πολλά να επιδείξει τα οποία πρέπει να τεθούν κάτω στο τραπέζι και οι αδυναμίες και τα προβλήματα τα οποία έχουν εντοπιστεί και μαζί όλοι να καταλήξουμε σε ένα νέο αξιόπιστο σύστημα αξιολόγησης πάντοτε προς όφελος των παιδιών και του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Διαβάστε επίσης: Φ.Τσιριδου: Στόχος η προστασία των μελών της Αστυνομίας και του κοινού

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα