Φυλακτού: Θέλουμε συνάντηση με ΠτΔ για να λάμψει η αλήθεια

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φύλιος Φυλακτού, καλεσμένος στις Τομές στα Γεγονότα.

Ερωτηθείς, αν νιώθει ότι είναι ένας εξ αυτών που προσπαθούν να κάνουν το κράτος «φέουδο», αρνήθηκε κάτι τέτοιο, σημειώνοντας ότι η ΠΟΕΔ από τις 18 Μαΐου, είχε ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εξήγησε, παράλληλα, ότι ο αναβρασμός στην Παιδεία δεν ξεκίνησε από τον θάνατο του 10χρονου παιδιού, αλλά για τις δηλώσεις του Υπουργού περί ανίκανων εκπαιδευτικών.

Αναφορικά

με τις έντονες δηλώσεις τους Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Φυλακτού σημείωσε ότι θα μπορούσε να ήταν και πιο καυστική δεδομένης της πληροφόρησης που λαμβάνει από τον Υπουργό του.

Ο κ. Φυλακτού, ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του παρουσιάσουν όπως είπε, αδιάσειστά στοιχεία και για να φύγει η ντροπή από πάνω τους σε σχέση με την κατηγορία παρεμπόδισης να ληφθούν καταθέσεις για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ προκάλεσε την ίδια ώρα το Υπουργείο να δώσει στατιστικά στοιχεία με τις βαθμολογίες των εκπαιδευτικών.

Παράλληλα, ο κ. Φυλακτού, έκανε λόγο για πολύ βαριές κατηγορίες που εκτοξευτήκαν εναντίον τους σημειώνοντας ότι πλέον χαμηλώνουν τους τόνους και επικεντρώνονται στα θέματα ασφάλειας και υγείας στα σχολεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα